Vacatures Urk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Op zoek naar vacatures op Urk?

Zoek jij een leuke en uitdagende baan in de kleinste gemeente van de provincie Flevoland? Bekijk dan de aangeboden vacatures op Urk. Het team van Burger Support staat voor je klaar om je kosteloos te helpen met het vinden van een baan. Je kunt 24/7 contact opnemen met onze medewerkers via WhatsApp. We voorzien je graag van meer informatie en advies. Tussen het vacatureaanbod op Urk vind je zowel fulltime en parttime banen als vacatures voor vakantiebaantjes en bijbanen op mbo+, hbo en wo-niveau.

Vacatures in omgeving Urk

Buiten Urk zijn er ook vele interessante vacatures te vinden. Door je zoekgebied te vergroten naar omliggende steden en dorpen heb je kans om sneller dé perfecte baan te vinden. Wie weet zit daar de vacature tussen waar je naar op zoek bent! Kijk bijvoorbeeld eens bij de vacatures in Almere, Lelystad, Dronten of Zeewolde. Wil je het gehele vacatureaanbod in Flevoland zien? Gebruik dan de onderstaande button. 

Werken op Urk

Het pittoreske dorpje Urk ligt aan het IJsselmeer en is een echt vissersdorp. De grootste vissersvloot van Nederland vind je dan ook op Urk. Voor werkend Nederland is dit vooral prettig als je een baan zoekt in de visserij of de visverwerkingsindustrie. Naast de visserijsector zijn er natuurlijk talloze bedrijven in andere branches, zoals de horeca, het onderwijs, de retail of de zorg. Kijk tussen de vacatures op Urk of er een vacature bij zit die bij jou past.

We hebben al 1500+ kandidaten voorzien van een baan!

Burger Support helpt je graag bij je zoektocht naar dé perfecte baan. We vinden het dan ook fantastisch om te zien dat al meer dan 1500 kandidaten een leuke baan hebben gevonden door middel van een sollicitatie via Burger Support. Om jou nog beter van dienst te zijn, verbeteren we onze organisatie continu. Door daarnaast het werkgeversnetwerk van Burger Support te vergroten, bieden we steeds meer en diverse vacatures op Urk aan. In totaal werken we inmiddels samen met meer dan 1500 werkgevers verspreid over heel Nederland.

Geef je voorkeuren aan

Via Burger Support zoek je eenvoudig naar een vacature binnen jouw vakgebied. Dit doe je door gebruik te maken van de filteropties. Zo geef je aan in wat voor soort dienstverband en in welke sector je wilt werken. Heb je een vacature op Urk gevonden waar je op wilt solliciteren? Voeg je cv toe, schrijf een motivatiebrief en vul je gegevens in. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Houd het vacatureaanbod goed in de gaten

Het vacatureaanbod verandert regelmatig. Houd onze site daarom goed in de gaten. Op elk moment kan de perfecte vacature er voor jou tussen zitten. Wil je een van onze medewerkers spreken? Neem dan telefonisch contact op via (0320) 23 29 23 of stuur een mail naar welkom@burgersupport.nl. Een WhatsAppbericht sturen? Dat kan ook! Klik op de onderstaande button.

burger support pand
×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!