Wij hebben de samenwerking met Burger Support als zeer prettig ervaren.

De korte lijnen, de professionele doch persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de opdracht is opgepakt, zorgen er voor dat wij in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de kwaliteiten en capaciteiten van Burger Support.

Maurice Leeser, directeur-bestuurder Sportbedrijf Lelystad

Maurice Leeser – Directeur-Bestuurder – Sportbedrijf Lelystad

“Stichting Eduvier Onderwijsgroep is de onderwijsinstelling in Flevoland die kinderen en jongeren met een (tijdelijke) ernstige gedragsbeperking, een stoornis in het autistisch spectrum of psychiatrische problematiek, dan wel met (ernstige) leermoeilijkheden in de leeftijd van 3 tot 20 jaar ( en soms tot 27 jaar ) onderwijst en begeleidt in een uitdagende leer- en werkomgeving. Een omgeving waarin zij zich thuis en veilig voelen en waar zij hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen.

De Raad van Toezicht heeft Burger Support gevraagd om behulpzaam te zijn in het vinden van drie geschikte kandidaten voor de de Raad van Toezicht. (uiteenlopende expertise).
Marcel heeft ons hierbij op een voortreffelijke wijze geholpen. Voorbespreking over de vacatures, zoeken naar kandidaten, bespreken CV’s alsmede het voeren van gesprekken met de kandidaten, daar heeft Marcel een rol ingespeeld. Ook op dit vakgebied is Burger Support zeker aan te bevelen.”

Klaas Wijma – Voorzitter Raad van Toezicht – Eduvier

“De relatie tussen Burger Support en Farm Dairy is al jaren zeer goed. Burger Support staat altijd open om mee te denken met onze organisatie met betrekking tot het personeel. Het contact is warm en direct.  Het is prettig om, wanneer nodig, gelijk te kunnen schakelen met een professionele organisatie. Of het nu gaat om werving & selectie of over een HR vraagstuk.

Kortom een prettige organisatie om mee te werken en waarvan ik hoop dat wij lang gebruik mogen maken van de diensten van Burger Support.”

Janny Naber – HR Manager – Farm Dairy
“BModesto b.v. kenmerkt zich als een jonge, snel groeiende organisatie binnen de farmaceutische industrie. Bij snelle groei is het belangrijk met kwalitatief personeel snel op te kunnen schakelen. Burger Support is erin geslaagd zich in korte tijd onze organisatie eigen te maken en hiermee snel te weten welke medewerkers bij ons passen. Een groot deel van ons team komt dan ook uit hun brede netwerk. Het contact met Burger Support loopt altijd heel soepel en de contactpersoon heeft meestal aan een half woord genoeg. Zonder twijfel zouden wij Burger Support aanbevelen als een uitmuntende partner binnen de werving & selectie.”
Sales en Purchase assistent
Michael Hendriks – Directeur – BModesto

“Woonzorg Flevoland heeft een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne Woonzorg Flevolandwoonzorglocaties en via onze Thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Burgersupport zien wij als partner bij de zoektocht naar geschikte medewerkers voor onze organisatie. De samenwerking en de snelheid ervaren wij als prettig. In de afgelopen periode hebben we via hun een tweetal functies ingevuld. Voor ons een goed resultaat!”

Peter Smelt – Adviseur P&O en Arbo – Woonzorg Flevoland

“Syscon is een flexibele IT partner voor cloud diensten met ruim 20 jaar ervaring en eigen state-of-the-art datacenters. Burger Support zorgt ervoor dat wij de flexibiliteit die klanten van ons verwachten te allen tijde kunnen garanderen. Meerdere keren heeft Burger Support ons geholpen bij het vinden van toegewijde vakmensen.”

Maarten IJssel – Directeur – Syscon

“Burger support, een bedrijf dat bij ons past. de mensen die er werken zijn prettig in omgang luisteren goed naar de vragen die wij stellen. Burger support komt met oplossingen en draagt haar steentje bij in onze organisatie.”

Hajé
Thierry de Jager – mede eigenaar – Hajé Restaurants

“Dijkstra Vereenigde b.v. is een toonaangevende handelsonderneming op het gebied van verpakkingsglas, verpakkingsmachines en laboratoriumapparatuur. Sinds de oprichting van Burger Support en zelfs al daarvoor, hebben wij regelmatig contact met Marcel. Dit contact heeft of betrekking op de invulling van  een specialistische functie binnen ons bedrijf of omdat we graag gebruik willen maken van zijn uitgebreide kennis op HRM gebied of gewoon om zakelijk weer eens bij te praten. In alle gevallen is het contact uiterst plezierig, zakelijk, menselijk en to the point en hij weet  door zijn persoonlijkheid, enthousiasme , inlevingskennis, integriteit, hrm specialisme en netwerk zowel klanten als ook zijn personeel de juiste flow te geven. Burger Support kan ik dan ook van harte aanbevelen.”

Ton de Bruin – Directeur – Dijkstra Vereenigde

Op zoek naar de ideale medewerker voor uw organisatie in Flevoland? Vast of tijdelijk? Wij vinden de beste kandidaat voor u. Daarnaast staan we u graag bij met HR-ondersteuning en advies.