“De relatie tussen Burger Support en Lelystad Airport is uitstekend. Begin 2017 hebben wij de opdracht voor een HR Consultant bij Burger Support uitgezet. Wij vinden het belangrijk dat HR echt onderdeel van de organisatie is, ook al huren we deze rol in. Dat is meer dan gelukt: sinds de start is de externe consultant van Burger Support “one of us”. In de loop van de tijd hebben wij de samenwerking verder geïntensiveerd: niet alleen op het gebied van HR Support, maar ook voor werving & selectie trajecten is Burger Support een kundige partner die je volledig ontzorgt”.

Referentie LA
Hanne Buis – Directeur – Lelystad Airport

“Burger Support: De verbinder van Flevoland. Als werkgever of kandidaat in Flevoland kun je niet om Burger Support heen. Dit is het enige bureau dat over een lange periode, van meer dan 15 jaar, een netwerk heeft opgebouwd in Flevoland. Hierdoor hebben ze direct toegang tot starters en ervaren (interim) professionals en kunnen ze snel passende kandidaten aanbieden”.

Olivier van Angelbeek – HR Manager – ACE Pharmaceuticals

“Burger Support gaat net dat ene stapje verder in het meedenken. Soms krijg je zelfs al antwoord op een vraag nog voordat je die gesteld hebt. Iedereen binnen het team is betrokken, professioneel én deskundig. Een hele prettige groep mensen om mee samen te werken. Samen halen we altijd het doel. Ook al zijn er tegenslagen. Deze zorgen er zelfs voor dat Burger Support nog vasthoudender wordt in het vinden van de juiste oplossing. Zo hebben ze ons als AGORA al diverse keren geholpen met de zoektocht naar de juiste, gespecialiseerde, mensen. Ook binnen de Lelystadse samenleving nemen zij hun verantwoordelijkheid. Veel initiatieven worden zelf ontwikkeld of ondersteund. Een samenleving maak je mét elkaar!”

Stichting Agora
Jolanda Boerhof – Programmeur & Hoofd Marketing – AGORA

“Wij hebben de samenwerking met Burger Support als zeer prettig ervaren. De korte lijnen, de professionele doch persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de opdracht is opgepakt, zorgen er voor dat wij in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de kwaliteiten en capaciteiten van Burger Support”.

Maurice Leeser – Directeur-Bestuurder – Sportbedrijf Lelystad

“Stichting Eduvier Onderwijsgroep is de onderwijsinstelling in Flevoland die kinderen en jongeren met een (tijdelijke) ernstige gedragsbeperking, een stoornis in het autistisch spectrum of psychiatrische problematiek, dan wel met (ernstige) leermoeilijkheden in de leeftijd van 3 tot 20 jaar ( en soms tot 27 jaar ) onderwijst en begeleidt in een uitdagende leer- en werkomgeving. Een omgeving waarin zij zich thuis en veilig voelen en waar zij hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen.

De Raad van Toezicht heeft Burger Support gevraagd om behulpzaam te zijn in het vinden van drie geschikte kandidaten voor de de Raad van Toezicht. (uiteenlopende expertise).
Marcel heeft ons hierbij op een voortreffelijke wijze geholpen. Voorbespreking over de vacatures, zoeken naar kandidaten, bespreken CV’s alsmede het voeren van gesprekken met de kandidaten, daar heeft Marcel een rol ingespeeld. Ook op dit vakgebied is Burger Support zeker aan te bevelen.”

Klaas Wijma – Voorzitter Raad van Toezicht – Eduvier

“De relatie tussen Burger Support en Farm Dairy is al jaren zeer goed. Burger Support staat altijd open om mee te denken met onze organisatie met betrekking tot het personeel. Het contact is warm en direct.  Het is prettig om, wanneer nodig, gelijk te kunnen schakelen met een professionele organisatie. Of het nu gaat om werving & selectie of over een HR vraagstuk.

Kortom een prettige organisatie om mee te werken en waarvan ik hoop dat wij lang gebruik mogen maken van de diensten van Burger Support.”

Janny Naber – HR Manager – Farm Dairy
“BModesto b.v. kenmerkt zich als een jonge, snel groeiende organisatie binnen de farmaceutische industrie. Bij snelle groei is het belangrijk met kwalitatief personeel snel op te kunnen schakelen. Burger Support is erin geslaagd zich in korte tijd onze organisatie eigen te maken en hiermee snel te weten welke medewerkers bij ons passen. Een groot deel van ons team komt dan ook uit hun brede netwerk. Het contact met Burger Support loopt altijd heel soepel en de contactpersoon heeft meestal aan een half woord genoeg. Zonder twijfel zouden wij Burger Support aanbevelen als een uitmuntende partner binnen de werving & selectie.”
Sales en Purchase assistent
Michael Hendriks – Directeur – BModesto

“Woonzorg Flevoland heeft een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne Woonzorg Flevolandwoonzorglocaties en via onze Thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Burgersupport zien wij als partner bij de zoektocht naar geschikte medewerkers voor onze organisatie. De samenwerking en de snelheid ervaren wij als prettig. In de afgelopen periode hebben we via hun een tweetal functies ingevuld. Voor ons een goed resultaat!”

Peter Smelt – Adviseur P&O en Arbo – Woonzorg Flevoland

Op zoek naar de ideale medewerker voor uw organisatie in Flevoland? Vast of tijdelijk? Wij vinden de beste kandidaat voor u. Daarnaast staan we u graag bij met HR-ondersteuning en advies.