Referenties

Werkgevers

download

Caecil de Vries

Personeelsfunctionaris – Rotaform

Onlangs dienden wij op korte termijn twee vacatures in, die lastig in te vullen zijn. Dankzij Burger Support lukte dit binnen een maand. Een knappe prestatie die bevestigt dat wij, wanneer het er op aan komt, kunnen bouwen op de expertise en gedrevenheid van deze gewaardeerde partner. 

Referentie LA

Hanne Buis

Directeur – Lelystad Airport

De relatie tussen Burger Support en Lelystad Airport is uitstekend. Begin 2017 hebben wij de opdracht voor een HR Consultant bij Burger Support uitgezet. Wij vinden het belangrijk dat HR echt onderdeel van de organisatie is, ook al huren we deze rol in. Dat is meer dan gelukt: sinds de start is de externe consultant van Burger Support “one of us”. In de loop van de tijd hebben wij de samenwerking verder geïntensiveerd: niet alleen op het gebied van HR Support, maar ook voor werving & selectie trajecten is Burger Support een kundige partner die je volledig ontzorgt.

Technisch Inkoper

Sandra Rottschäfer

HR Manager - Tanis Food Tec

Ik wil jullie allen heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Altijd gastvrij, altijd vriendelijk, altijd behulpzaam. Burger Support is echt anders dan al die andere!

Roy Titulaer

Directeur – Auerhaan klimaattechniek

Om te kijken of een medewerker doorgroeimogelijkheden had, hebben wij hem bij Burger Support een assessment laten afnemen. Het rapport gaf precies weer hoe we deze medewerker kennen en wees de sterke en ontwikkelpunten aan. Het mooie is dat het assessment een jaar later nog steeds relevant is. We hebben het er onlangs weer bij gepakt in een evaluatiegesprek en op basis daarvan het ontwikkelplan van de medewerker aangescherpt. Het inzetten van assessments via Burger Support kunnen wij van harte aanbevelen.

logo

Olivier van Angelbeek

HR Manager – ACE Pharmaceuticals

Burger Support: De verbinder van Flevoland. Als werkgever of kandidaat in Flevoland kun je niet om Burger Support heen. Dit is het enige bureau dat over een lange periode, van meer dan 15 jaar, een netwerk heeft opgebouwd in Flevoland. Hierdoor hebben ze direct toegang tot starters en ervaren (interim) professionals en kunnen ze snel passende kandidaten aanbieden.

Maurice Leeser

Directeur-Bestuurder – Sportbedrijf Lelystad

Wij hebben de samenwerking met Burger Support als zeer prettig ervaren. De korte lijnen, de professionele doch persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de opdracht is opgepakt, zorgen er voor dat wij in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de kwaliteiten en capaciteiten van Burger Support.

Vacature voorzitter

Jolanda Boerhof

Programmeur & Hoofd Marketing – AGORA

Burger Support gaat net dat ene stapje verder in het meedenken. Soms krijg je zelfs al antwoord op een vraag nog voordat je die gesteld hebt. Iedereen binnen het team is betrokken, professioneel én deskundig. Een hele prettige groep mensen om mee samen te werken. Samen halen we altijd het doel. Ook al zijn er tegenslagen. Deze zorgen er zelfs voor dat Burger Support nog vasthoudender wordt in het vinden van de juiste oplossing. Zo hebben ze ons als AGORA al diverse keren geholpen met de zoektocht naar de juiste, gespecialiseerde, mensen. Ook binnen de Lelystadse samenleving nemen zij hun verantwoordelijkheid. Veel initiatieven worden zelf ontwikkeld of ondersteund. Een samenleving maak je mét elkaar!

Vacature Lid Raad van Toezicht

Klaas Wijma

Voorzitter Raad van Toezicht – Eduvier

Stichting Eduvier Onderwijsgroep is de onderwijsinstelling in Flevoland die kinderen en jongeren met een (tijdelijke) ernstige gedragsbeperking, een stoornis in het autistisch spectrum of psychiatrische problematiek, dan wel met (ernstige) leermoeilijkheden in de leeftijd van 3 tot 20 jaar ( en soms tot 27 jaar ) onderwijst en begeleidt in een uitdagende leer- en werkomgeving. Een omgeving waarin zij zich thuis en veilig voelen en waar zij hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen.

De Raad van Toezicht heeft Burger Support gevraagd om behulpzaam te zijn in het vinden van drie geschikte kandidaten voor de de Raad van Toezicht. (uiteenlopende expertise).
Marcel heeft ons hierbij op een voortreffelijke wijze geholpen. Voorbespreking over de vacatures, zoeken naar kandidaten, bespreken CV’s alsmede het voeren van gesprekken met de kandidaten, daar heeft Marcel een rol ingespeeld. Ook op dit vakgebied is Burger Support zeker aan te bevelen.

FD-site

Janny Naber

HR Manager – Farm Dairy

De relatie tussen Burger Support en Farm Dairy is al jaren zeer goed. Burger Support staat altijd open om mee te denken met onze organisatie met betrekking tot het personeel. Het contact is warm en direct. Het is prettig om, wanneer nodig, gelijk te kunnen schakelen met een professionele organisatie. Of het nu gaat om werving & selectie of over een HR vraagstuk.

Kortom een prettige organisatie om mee te werken en waarvan ik hoop dat wij lang gebruik mogen maken van de diensten van Burger Support.

WF

Peter Smelt

Adviseur P&O en Arbo – Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland heeft een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne Woonzorg Flevolandwoonzorglocaties en via onze Thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Burgersupport zien wij als partner bij de zoektocht naar geschikte medewerkers voor onze organisatie. De samenwerking en de snelheid ervaren wij als prettig. In de afgelopen periode hebben we via hun een tweetal functies ingevuld. Voor ons een goed resultaat!

Sales en Purchase assistent

Michael Hendriks

Directeur – BModesto

BModesto b.v. kenmerkt zich als een jonge, snel groeiende organisatie binnen de farmaceutische industrie. Bij snelle groei is het belangrijk met kwalitatief personeel snel op te kunnen schakelen. Burger Support is erin geslaagd zich in korte tijd onze organisatie eigen te maken en hiermee snel te weten welke medewerkers bij ons passen. Een groot deel van ons team komt dan ook uit hun brede netwerk. Het contact met Burger Support loopt altijd heel soepel en de contactpersoon heeft meestal aan een half woord genoeg. Zonder twijfel zouden wij Burger Support aanbevelen als een uitmuntende partner binnen de werving & selectie.

Syscon

Maarten IJssel

Directeur – Syscon

Syscon is een flexibele IT partner voor cloud diensten met ruim 20 jaar ervaring en eigen state-of-the-art datacenters. Burger Support zorgt ervoor dat wij de flexibiliteit die klanten van ons verwachten te allen tijde kunnen garanderen. Meerdere keren heeft Burger Support ons geholpen bij het vinden van toegewijde vakmensen.

Hajé

Thierry de Jager

mede eigenaar – Hajé Restaurants

Burger support, een bedrijf dat bij ons past. de mensen die er werken zijn prettig in omgang luisteren goed naar de vragen die wij stellen. Burger support komt met oplossingen en draagt haar steentje bij in onze organisatie.

giant-logo-800px

Joost Mol

Retail Marketeer – Giant Benelux BV

Burger Support is al een aantal jaar onze vaste partner op het gebied van recruitment. Werving & selectie is niet onze core-business en vanwege de expansie in Nederland vonden wij in Burger Support de intermediair die alle eerste contacten legt met potentiële medewerkers voor met name de Giant Stores door heel Nederland. De naam Support maken zij in de praktijk 100% waar. Zij opereren op de arbeidsmarkt alsof zij een onderdeel zijn van Giant. Het samenspel om de beste mensen voor Giant te vinden en te binden lukt goed en geeft ons de rust om ons te focussen op onze core business. Giant en Burger Support zijn een (h)echt team.

Dijkstra

Ton de Bruin

Directeur – Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde b.v. is een toonaangevende handelsonderneming op het gebied van verpakkingsglas, verpakkingsmachines en laboratoriumapparatuur. Sinds de oprichting van Burger Support en zelfs al daarvoor, hebben wij regelmatig contact met Marcel. Dit contact heeft of betrekking op de invulling van een specialistische functie binnen ons bedrijf of omdat we graag gebruik willen maken van zijn uitgebreide kennis op HRM gebied of gewoon om zakelijk weer eens bij te praten. In alle gevallen is het contact uiterst plezierig, zakelijk, menselijk en to the point en hij weet door zijn persoonlijkheid, enthousiasme , inlevingskennis, integriteit, hrm specialisme en netwerk zowel klanten als ook zijn personeel de juiste flow te geven. Burger Support kan ik dan ook van harte aanbevelen.

HR Adviseur

Claudia Tersteeg

Hoofd Personeelszaken – Marfo

In Burger Support hebben wij een partner gevonden die ons bedrijf goed kent en daardoor de juiste kandidaten aanlevert. Behalve de harde criteria die we aan een kandidaat stellen, let Burger Support ook op de zachte criteria, die een samenwerking met een kandidaat tot een succes maken.

LS_LOGO_VERT_RGB

Ton Schouten

CFO – Loading Systems International

We zijn in contact gekomen met Burger Support omdat wij met enkele HR vraagstukken worstelden. We hebben daar binnen de organisatie niet genoeg kennis voor in huis. De ervaring welke we daarmee opgedaan hebben is erg goed. Je kan op deze manier snelheid maken maar nog belangrijker is het dat je iemand van buiten af (onpartijdig) laat meepraten over zaken welke heel snel in de persoonlijke sfeer worden getrokken. Omdat de relatie ondertussen al enkele jaren bestaat, gaat deze ook steeds verder en proberen we naast de HR werkzaamheden ook interne opleidingen samen op te zetten. Naast deze HR taken is ook samenwerking op werving en selectie opgestart. Hoewel het soms heel moeilijk is de juiste mensen te vinden, kunnen we met een gerust hart zeggen dat de inzet van alle medewerkers binnen Burger Support prima is.

HR-diensten voor werkgevers

Heeft uw organisatie tijdelijk of vast personeel nodig? Behoefte aan HR-ondersteuning? Of hulp nodig bij het opstellen en afnemen van onafhankelijke en objectieve assessments door een gecertificeerde psychologe? De Werving & Selectie Consultants en HR-adviseurs van Burger Support staan 24/7 voor u klaar.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!