Flex Support

Flexibele inzet van tijdelijk personeel

Tijdelijk personeel op uitzendbasis of als ZZP professional

U wilt snel en flexibel op omstandigheden kunnen inspelen. Inzet van uitzendkrachten of ZZP interim professionals kan een goede oplossing zijn voor uw tijdelijke personeelsbehoefte. Burger Support heeft een database met ruim 10.000 gekwalificeerde kandidaten, voornamelijk binnen de regio Flevoland. Kandidaten kunnen snel op uitzendbasis worden ingezet.

Gecertificeerd uitzendbureau

De verloning, uitbetaling en juridische werkgeverschap worden voor Burger Support uitbesteed aan externe administratiekantoor Burger Support Services, een handelsnaam van HelloFlex People 200 B.V. (KvK 32136747).

Burger Support Services werkt volgens de ABU CAO. Alle uitzendmedewerkers werken dan ook conform de ABU-CAO. Tevens heeft Burger Support Services het betrouwbare SNA keurmerk: NEN 4400-1.
Tevens is het mogelijk om een gedeelte van de factuur op de G-rekening uit te betalen.

ZZP interim professionals
We hebben een actief bestand van 500 ZZP professionals in diverse vakgebieden. Vooraf controleren wij hen op de DBA regelgeving. Wij beschikken bovendien over diverse door de Belastingdienst geaccordeerde modelovereenkomsten. Een ZZP’er gaat op basis van een van deze overeenkomsten bij u aan het werk, waardoor u verzekerd bent van de fiscale zelfstandige status van de professional.

Voordelen

  • Binnen 2-5 dagen een goed gekwalificeerde uitzendkracht of interim professional

  • Een database van meer dan 10.000 kandidaten

  • Advies over de beste contractvorm

  • Volledige fiscale en juridische zekerheid

  • 24/7 bereikbaar voor spoedeisende vacatures

  • Flexibel en snel; de continuïteit van uw activiteiten is gewaarborgd

SEA Specialist

Contact

Behoefte aan een tijdelijke kracht? Bel (0320) 23 29 23, stuur een Whatsapp bericht of neem contact op via onderstaand formulier.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!