Over Burger Support

Allround bureau in Flevoland voor werving & selectie en HR-advies

Uw specialist in personeel

Ons team
Op de bovenste verdieping van het karakteristieke Dominor-gebouw, met indrukwekkende takkenstructuur, werken onze HR-professionals dagelijks voor u aan werving, selectie, assessments, ZZP bemiddeling en staan zij u bij met HR-advies en praktische ondersteuning. Desgewenst kunnen zij ook bij u op locatie werken.

Ervaring
Burger Support is in 2005 opgericht door Marcel Burger en Maaike Burger-Nienhuis. Hiervoor hadden zij beiden een carrière in de uitzendbranche. Zij kozen bewust voor een eigen onderneming in de regio Flevoland, waar zij een breed netwerk hebben. De persoonlijke en betrokken aanpak is succesvol gebleken. Inmiddels werkt het vaste team elke dag voor een brede variëteit aan opdrachtgevers.

Zekerheid
Burger Support Services is een handelsnaam van HelloFlex People 200 BV en is op grond daarvan aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Burger Support Services voldoet tevens aan de eisen van de NEN 4400-1 norm. Daarnaast hebben wij het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA), het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Hierdoor kan een inlener van uitzendkrachten niet aansprakelijk worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting.

Regionale bemiddelaar
Wij zijn dé recruiter van geheel Flevoland en net daarbuiten. Alle medewerkers van Burger Support dragen de provincie een warm hart toe. We zijn trotse ambassadeurs van Flevoland, haar inwoners en werkgevers!

Altijd bereikbaar
Uw zaak draait altijd door. Dus wij zijn 24/7 beschikbaar voor vragen en advies. Gewoon, via ons vaste nummer (0320) 23 29 23 of onze zakelijke Whatsapp, staan wij voor u klaar.

burger support pand

Werkgevers

Tijdelijk of vast personeel nodig? Behoefte aan HR-ondersteuning? Onze Werving & Selectie Consultants en HR Adviseurs staan 24/7 voor u klaar!

Carrière kansen

Op zoek naar een nieuwe baan? Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!