Referenties

Werknemers

1519922013426

Ralf Brieskorn

Commercieel Manager - Vlint

Burger Support is erg persoonlijk en geeft je begeleiding in het gehele proces. Je voelt je ook geen nummer. Burger Support werkt juist met een hele persoonlijke benadering.

logo-GCZ

Selma Rodenhuis

Interim Financieel Medewerker - Golfclub Zeewolde
Super tevreden over het contact met Saskia (en Marcel) van Burger Support. Binnen zeer korte tijd hebben zij mij geholpen met het vinden van een opdracht, waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en als je vragen hebt dan staan ze jou graag te woord. Zeker in vergelijking met andere bemiddelingsbureaus is Burger Support een fijne partij om mee samen te werken. Heel erg bedankt!!
Data Entry Medewerker

Bert van der Heide

Logistiek Administratief Medewerker - PONT

Dit is echt een unieke organisatie. Zowel Saskia als Susanne, en wellicht op de achtergrond het hele team erachter, hebben regelmatig contact met me opgenomen tot er eindelijk een juiste klik met een opdrachtgever was gevonden. Ik zal binnenkort voor Burger Support tijdelijk aan de slag gaan. Voor mij is Burger Support dus uniek in hun persoonlijke aanpak, ze hebben ook als ze even geen vacatures hadden wel contact met me opgenomen om buiten mijn comfort zone samen te kijken naar een mooie werkplek.

Vacature Controller

Homme Jan van Vugt

Controller - KUBUS

Via Marcel Burger van Burger Support een opdracht gekregen voor interim control bij de Kubus in Lelystad. Marcel had er een goede kijk op en zag al snel dat deze opdracht mooi aansloot bij mijn kennis en dat mijn ervaring van toegevoegde waarde voor de Kubus zou zijn.

Burger Support heeft dit hele proces goed begeleid en het contact met hen verliep ook altijd zeer helder en duidelijk. Burger Support is open over alle afspraken en het contact was en is altijd fijn.

Een mooi bureau om mee samen te werken!

hello

Luuk de Vendt

Consultant SharpMinds - HelloFlex

Burger Support heeft mij snel geholpen aan een nieuwe uitdagende baan in Corona tijd.

Vacature Medewerker Sales Support

Paul Scheffer

Commercieel Medewerker Binnendienst – ASF Fischer

Via Burger Support een leuke baan gevonden. Ik ben zeer tevreden over het prettige contact en de goede begeleiding tijdens het sollicitatietraject en kan Burger Support zeker aanbevelen!

aludex

Daniela Fiegle

Commercieel Binnendienst - Aludex

Tijdens het intakegesprek bij Burger Support was er gelijk een klik en een goed gevoel.

De verdere begeleiding was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme binnen het team van Burger Support. De uitstekende begeleiding en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen.

Dankzij Burger Support heb ik een nieuwe baan die helemaal aansluit bij mijn wensen. Bedankt voor de fijne samenwerking.

rexel-logo

Dennis van Zonneveld

Technisch Verkoop Binnendienst Medewerker
Ben enorm door Burger Support geholpen, dankzij hen heb ik een baan bij een prachtig bedrijf. Ben je op zoek naar een bedrijf die zich voor je inzet om een geschikte baan te vinden? Dan ben je bij Burger Support aan het juiste adres!
Stage

Yannick Rientsma

Sales Support Medewerker - NINE&CO

Burger Support heeft mij onwijs snel aan een hele leuke baan geholpen. De begeleiding was persoonlijk wat ik erg prettig vond. Daarbij was iedereen heel vriendelijk en hielden zij mij goed op de hoogte van beschikbare vacatures. Ook gedurende mijn werkzaamheden stonden zij voor vragen altijd klaar.

 

Een aanrader voor iedereen die een baan zoekt!

BurgerSupport logo

Yvonne Schuitema

Outplacement

Na 24 jaar werkzaam geweest te zijn Bij Marfo BV was het voor mij een grote uitdaging om de wereld in te stappen van solliciteren. Hoe doe je dat in deze tijd, waar maak ik mij bekend, hoe moet een sollicitatie brief er uitzien. Motivatiebrief? waar is die voor... Allemaal vragen waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig kon ik terecht bij Burger Support. En moet ik grote complimenten geven aan Susanne van 't Hof die mij fantastisch heeft geholpen. Ik heb geleerd hoe te solliciteren, mede door het maken van een PPA. Dankzij de hulp van Susanne heb ik een gevorderd LinkedIn profiel kunnen maken. Alle hulp heeft er toe geleid dat ik met trots kan zeggen, dat ik per 1 februari mag beginnen als Regioplanner bij Omring in de kop van NH.

sakol beeld

Marina Schouwenberg

Financieel Medewerkster – Sakol

Bedankt voor jullie bemiddeling en hulp bij de zoektocht naar een baan maar ook het werven en contract samenstellen met de nieuwe werkgever! Jullie zijn top professionals! Grote dank aan mijn contactpersonen Saskia en Esther!

hello

Nick Dibbets

Support Consultant – HelloFlex

Sublieme dienstverlening en erg mensgericht! Burger Support heeft oog voor talent en voelt/ ziet direct welk poppetje matcht bij welk bedrijf. Er wordt oprecht geluisterd naar je wensen. Er heerst een open cultuur, zo wordt er bijv. niet vaag gedaan over de opdrachtgevers/ klanten etc. Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Geen 10 gesprekken bij mogelijke bedrijven, wat niet bij je past, maar 1 à 2 gesprekken max en direct goed. Ga zo door!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Najinthe Eersteling

Commercieel Binnendienst – Feenstra

Ze zijn heel erg betrokken, super fijne medewerkers en tonen heel veel interesse in de behoeften en wensen van de kandidaat.
Heel erg fijn! Ga zo door Team Burger Support!!!

logo

Nafisa Ishaak

Laborant – ACE

Dankzij Burger Support heb ik een carrière switch kunnen maken. Binnen 2 weken had ik een andere baan die volledig aansluit bij mijn wensen. De persoonlijke betrokkenheid en interesse is gewoon super!! Enorm bedankt!!

160713_zorgteam_0CA609E5D6D34139C1257FEF0057BFBE

Puck Meinsma

Receptioniste – Multizorgteam

Ik ben heel blij met de hulp van Burger Support. Ze denken goed mee en komen met opties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Na plaatsing houden ze ook contact met je, het voelt heel betrokken.

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Iclicks

Floortje Ruijter

Social Media Specialist – IClicks

Ik ben erg tevreden over Burger Support. Ze hebben mij vlot geholpen aan een passende baan en zijn vriendelijk en klantgericht. Ook na plaatsing blijven ze in contact met je! Bedankt voor alle hulp.

Referentie LA

Rachel Happel

Office Manager – Lelystad Airport

Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

Business Development Manager

Miriam Youssef

Project Manager – BM Clinical

Geweldig team, super behulpzaam, vriendelijk en ze staan echt voor je klaar. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer op mijn plek zit.

logo

Pelle Kil

E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

× Chat met ons! Available from 00:00 to 23:59