Referenties

Werknemers

Vacature Medewerker Sales Support

Paul Scheffer

Commercieel Medewerker Binnendienst – ASF Fischer

Via Burger Support een leuke baan gevonden. Ik ben zeer tevreden over het prettige contact en de goede begeleiding tijdens het sollicitatietraject en kan Burger Support zeker aanbevelen!

hello

Nick Dibbets

Support Consultant – HelloFlex

Sublieme dienstverlening en erg mensgericht! Burger Support heeft oog voor talent en voelt/ ziet direct welk poppetje matcht bij welk bedrijf. Er wordt oprecht geluisterd naar je wensen. Er heerst een open cultuur, zo wordt er bijv. niet vaag gedaan over de opdrachtgevers/ klanten etc. Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Geen 10 gesprekken bij mogelijke bedrijven, wat niet bij je past, maar 1 à 2 gesprekken max en direct goed. Ga zo door!

logo

Nafisa Ishaak

Laborant – ACE

Dankzij Burger Support heb ik een carrière switch kunnen maken. Binnen 2 weken had ik een andere baan die volledig aansluit bij mijn wensen. De persoonlijke betrokkenheid en interesse is gewoon super!! Enorm bedankt!!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Najinthe Eersteling

Commercieel Binnendienst – Feenstra

Ze zijn heel erg betrokken, super fijne medewerkers en tonen heel veel interesse in de behoeften en wensen van de kandidaat.
Heel erg fijn! Ga zo door Team Burger Support!!!

160713_zorgteam_0CA609E5D6D34139C1257FEF0057BFBE

Puck Meinsma

Receptioniste – Multizorgteam

Ik ben heel blij met de hulp van Burger Support. Ze denken goed mee en komen met opties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Na plaatsing houden ze ook contact met je, het voelt heel betrokken.

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Iclicks

Floortje Ruijter

Social Media Specialist – IClicks

Ik ben erg tevreden over Burger Support. Ze hebben mij vlot geholpen aan een passende baan en zijn vriendelijk en klantgericht. Ook na plaatsing blijven ze in contact met je! Bedankt voor alle hulp.

Referentie LA

Rachel Happel

Office Manager – Lelystad Airport

Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

Business Development Manager

Miriam Youssef

Project Manager – BM Clinical

Geweldig team, super behulpzaam, vriendelijk en ze staan echt voor je klaar. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer op mijn plek zit.

Supply Chain Employee

Pelle Kil

E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

× Chat met ons! Available from 00:00 to 23:59