Referenties

Werknemers

channels4_profile

Melek Sari

Marketingstagiaire - Batavia Stad Fashion Outlet

Burger Support is een geweldig bedrijf dat uitstekende ondersteuning biedt bij zélfs het vinden van stages. Zij hebben mij meermaals geholpen aan fijne stageplaatsen, waardoor ik nu een prachtige start van mijn carrière heb. De persoonlijke aanpak en het uitgebreide netwerk van Burger Support maakt hen de ideale partner voor studenten die op zoek zijn naar waardevolle stage-ervaringen.

1526542621812

Roy de Haas

Interim TL Productie - Geesink Norba Group

Bemiddeld voor een rol als teamleider productie in een omgeving die goed past. We waren er dus spoedig uit. Hieromheen ben ik volledig ontzorgt. Communicatie zoals altijd sympathiek, eerlijk en helder. Facturatie gaat via Burger Support, betaling binnen 7-10 dagen. Ook nieuwe afspraken over het tarief via Burger Support, voelde ook hier eerlijk en helder.

Deze club kan ik aanraden en ik zou het mooi vinden als onze paden blijven kruisen!

Imres_Logo_twitter2_400x400

Marion Evers

People Operations Partner - Imres

Heel fijn contact gehad. Manon wist vrij snel wat ik nodig had en heeft hiervoor erg haar best gedaan. Met resultaat!

Quality Officer Lelystad

Melanie Reiss

HR Assistant - BModesto

Via LinkedIn heb ik Romy van Burger Support benaderd voor hulp bij het zoeken naar een leuke baan in omgeving Almere/Lelystad. Omdat Romy op vakantie was, werd ik bij mijn zoektocht geholpen door Rosemyn. Binnen 3 weken! heeft zij mij geholpen aan een leuke nieuwe baan! Ik heb het contact met Rosemyn als heel fijn ervaren. Ik kon haar van alles vragen en kreeg altijd een snelle reactie van haar terug. Ik raad Burger Support absoluut aan, aan iedereen die opzoek is naar een leuke nieuwe baan. Het is écht een hele goede service en ze kijken echt mee naar wat JIJ wilt en wat bij jou past.

XpertHR_Logo_Digitaal_500x500

Julia Hendriks

Customer Growth Marketeer - XpertHR

Heel prettig intakegesprek gehad bij Burger Support nadat ik al een tijdje zoekende was naar een andere baan. In het intakegesprek bleek dat er eigenlijk direct een vacature was die wellicht zou passen. Inmiddels al een aantal maanden aan het werk bij het bedrijf waar ze mij aan gekoppeld hebben! Pluspunt is echt de persoonlijke aandacht!

Imres_Logo_twitter2_400x400

Angelina Zondervan

Import Coördinator - Imres

Via LinkedIn ben ik in contact met Rosemyn gekomen. Zij heeft mijn profiel met haar collega Manon gedeeld. Manon wist precies wat ik zocht en ze heeft een perfect match voor mij gevonden. Dank voor jullie tijd en inzet. Ik ga weer met plezier naar mijn ‘nieuwe’ werk.

Yanmar

Bülent Gülcan

Product Development Engineer - Yanmar

They are perfect consultant company!

Especially I want to thank you Rosemyn Helsdingen because of her attitudes to me. She is very kind and very professional on her job. Thanks for everything!

logo

Renate Heeren

Warehouse System Coördinator - GIANT

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik benaderd door Burger Support over een vacature. Na wat info heb ik mijn cv en gegevens opgestuurd en binnen enkele uren al bericht dat er een afspraak gepland gaat worden. Na enkele weken van sollicitatie gegevens uitwisselen ben ik sinds maart begonnen aan mijn nieuwe baan.

Er is vanaf dag 1 fijn contact geweest met Burger Support. Ook naar het bedrijf waar ik nu werkzaam ben.
Gelukkig bestaan er nog recruiters zoals daar, deze maken de stap naar een nieuwe baan een stuk makkelijker en gangbaarder.

Logo FarmDairy 2017_250px

Priscilla Grondstra

Operator - Farm Dairy

Ik heb contact gehad met Jamie. Hij heeft mij benaderd via LinkedIn en heeft mij geholpen aan een nieuwe uitdaging . Ik ben jullie dankbaar. Bedankt voor het goede contact !

jvm

Dennis Venverloo

Sales Support Medewerker - JVM Europe

Burger Support heeft mij onlangs geholpen aan een nieuwe baan. Wat erg prettig is aan Burger Support is dat zij zowel een persoonlijke als een professionele begeleiding aanbieden met een hoop enthousiasme. Daarbij zijn zij erg betrokken en houden ze nauw contact in het proces.
Een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een nieuwe baan!

logo-GCZ

Selma Rodenhuis

Interim Financieel Medewerker - Golfclub Zeewolde
Super tevreden over het contact met Saskia (en Marcel) van Burger Support. Binnen zeer korte tijd hebben zij mij geholpen met het vinden van een opdracht, waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en als je vragen hebt dan staan ze jou graag te woord. Zeker in vergelijking met andere bemiddelingsbureaus is Burger Support een fijne partij om mee samen te werken. Heel erg bedankt!!
ofgv-logo

Marcel Emmelkamp

Huismeester - Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Prettige organisatie, met zeer bevlogen medewerkers. Via Burger Support aan een vaste baan geraakt!

Ivio 2

Mariska Kewalder

Onderwijs Assistent - IVIO

Ik ben 6 weken geleden bij Burger Support terecht gekomen en erg goed geholpen door Manon en Talitha. Ik heb een superleuke kennismakingsgesprek gehad met Manon. Zij heeft zulke goede vragen aan mij gesteld en zo goed naar mij geluisterd. Ik voelde me heel erg begrepen. Ze heeft meteen gehandeld en Talitha nam het over ivm vakantie, maar de overdracht was perfect gegaan. Talitha zat er bovenop. Ze hield goed contact met mij en binnenkort ga ik beginnen aan mijn nieuwe uitdaging dankzij Burger Support. (toppertjes)

Vacature Medewerker Sales Support

Paul Scheffer

Commercieel Medewerker Binnendienst – ASF Fischer

Via Burger Support een leuke baan gevonden. Ik ben zeer tevreden over het prettige contact en de goede begeleiding tijdens het sollicitatietraject en kan Burger Support zeker aanbevelen!

1526542621812

Roy de Haas

Interim TL Productie - Geesink Norba Group

Bemiddeld voor een rol als teamleider productie in een omgeving die goed past. We waren er dus spoedig uit. Hieromheen ben ik volledig ontzorgt. Communicatie zoals altijd sympathiek, eerlijk en helder. Facturatie gaat via Burger Support, betaling binnen 7-10 dagen. Ook nieuwe afspraken over het tarief via Burger Support, voelde ook hier eerlijk en helder.

Deze club kan ik aanraden en ik zou het mooi vinden als onze paden blijven kruisen!

hello

Luuk de Vendt

Consultant SharpMinds - HelloFlex

Burger Support heeft mij snel geholpen aan een nieuwe uitdagende baan in Corona tijd.

160713_zorgteam_0CA609E5D6D34139C1257FEF0057BFBE

Puck Meinsma

Receptioniste – Multizorgteam

Ik ben heel blij met de hulp van Burger Support. Ze denken goed mee en komen met opties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Na plaatsing houden ze ook contact met je, het voelt heel betrokken.

1519922013426

Ralf Brieskorn

Commercieel Manager - Vlint

Burger Support is erg persoonlijk en geeft je begeleiding in het gehele proces. Je voelt je ook geen nummer. Burger Support werkt juist met een hele persoonlijke benadering.

logo

Nafisa Ishaak

Laborant – ACE

Dankzij Burger Support heb ik een carrière switch kunnen maken. Binnen 2 weken had ik een andere baan die volledig aansluit bij mijn wensen. De persoonlijke betrokkenheid en interesse is gewoon super!! Enorm bedankt!!

Referentie LA

Rachel Happel

Office Manager – Lelystad Airport

Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

logo

Pelle Kil

E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Najinthe Eersteling

Commercieel Binnendienst – Feenstra

Ze zijn heel erg betrokken, super fijne medewerkers en tonen heel veel interesse in de behoeften en wensen van de kandidaat.
Heel erg fijn! Ga zo door Team Burger Support!!!

jvm

Lisanne Hopman

Back Office Medewerkster - JVM Europe

Perfect bedrijf, ik heb er geen andere woorden voor. Ik heb Burger Support "helaas" een aantal keer moeten bellen met slecht nieuws wat betreft ontslag. Elke keer als ik de dames aan de lijn kreeg werd ik direct op de juiste manier geholpen. Deze dames weten heel goed wat ze moeten doen. Echt een aanrader als je hulp nodig hebt. Rosemyn ontzettend bedankt voor alle steun van jou en al jouw collega's in de slechtste tijd van mijn leven. Nu met een nieuwe leuke baan klimmen we weer langzaam op naar de top! 

Thermagas en Geotherm is ThermaNext

Shannon van de Belt

Werkvoorbereider - ThermaNext
Burger Support... wat een top organisatie! Ten eerste ontzettend leuk en fijn contact gehad met de medewerkers. Ze houden nauw contact met je tijdens de sollicitatieprocedure en kijken goed of je geschikt bent voor het bedrijf waar ze je willen plaatsen. Ondertussen al bijna een jaar werkzaam bij een bedrijf waar ik echt op mijn plek zit en mijn volle potentie kwijt kan. Bedankt!
batavialand

Esmee Blok

Medewerker Sales & Reserveringen - Batavialand
Burger Support is heel persoonlijk in contact en bij de begeleiding naar een nieuwe baan. Ook zijn ze goed bereikbaar voor vragen of hulp. Vanaf het moment dat je in contact bent met een nieuwe werkgever is er veel contact om te vragen hoe het gaat, hoe je alles hebt ervaren en vertellen ze helder en duidelijk hoe het vanaf dan verder gaat en blijft er contact tot het tekenen van een contract. Ik heb nu een super fijne en hele leuke baan gevonden dankzij Saskia! Super bedankt!!
images

Marco Zieleman

Accountmanager - Axflow
Door een bericht op LinkedIn kwam ik in contact met Burger Support. Het contact is soepel en informeel. Mede dankzij het snelle en adequate handelen van Manon ga ik per 1 april beginnen bij mijn nieuwe werkgever! 
Vacature Mechanical Engineer

Niels Oevering

Recruitment Marketeer - Alfen
In mijn zoektocht naar een leuke job ben ik in contact gekomen met Burger Support. Zij hebben mij enorm goed en snel geholpen met het vinden van een passende job!
rexel-logo

Dennis van Zonneveld

Technisch Verkoop Binnendienst Medewerker - Rexel
Ben enorm door Burger Support geholpen, dankzij hen heb ik een baan bij een prachtig bedrijf. Ben je op zoek naar een bedrijf die zich voor je inzet om een geschikte baan te vinden? Dan ben je bij Burger Support aan het juiste adres!
Stage

Yannick Rientsma

Sales Support Medewerker - NINE&CO

Burger Support heeft mij onwijs snel aan een hele leuke baan geholpen. De begeleiding was persoonlijk wat ik erg prettig vond. Daarbij was iedereen heel vriendelijk en hielden zij mij goed op de hoogte van beschikbare vacatures. Ook gedurende mijn werkzaamheden stonden zij voor vragen altijd klaar.

 

Een aanrader voor iedereen die een baan zoekt!

BurgerSupport logo

Yvonne Schuitema

Outplacement

Na 24 jaar werkzaam geweest te zijn Bij Marfo BV was het voor mij een grote uitdaging om de wereld in te stappen van solliciteren. Hoe doe je dat in deze tijd, waar maak ik mij bekend, hoe moet een sollicitatie brief er uitzien. Motivatiebrief? waar is die voor... Allemaal vragen waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig kon ik terecht bij Burger Support. En moet ik grote complimenten geven aan Susanne van 't Hof die mij fantastisch heeft geholpen. Ik heb geleerd hoe te solliciteren, mede door het maken van een PPA. Dankzij de hulp van Susanne heb ik een gevorderd LinkedIn profiel kunnen maken. Alle hulp heeft er toe geleid dat ik met trots kan zeggen, dat ik per 1 februari mag beginnen als Regioplanner bij Omring in de kop van NH.

sakol beeld

Marina Schouwenberg

Financieel Medewerkster – Sakol

Bedankt voor jullie bemiddeling en hulp bij de zoektocht naar een baan maar ook het werven en contract samenstellen met de nieuwe werkgever! Jullie zijn top professionals! Grote dank aan mijn contactpersonen Saskia en Esther!

Data Entry Medewerker

Bert van der Heide

Logistiek Administratief Medewerker - PONT

Dit is echt een unieke organisatie. Zowel Saskia als Susanne, en wellicht op de achtergrond het hele team erachter, hebben regelmatig contact met me opgenomen tot er eindelijk een juiste klik met een opdrachtgever was gevonden. Ik zal binnenkort voor Burger Support tijdelijk aan de slag gaan. Voor mij is Burger Support dus uniek in hun persoonlijke aanpak, ze hebben ook als ze even geen vacatures hadden wel contact met me opgenomen om buiten mijn comfort zone samen te kijken naar een mooie werkplek.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!