Referenties

Werknemers

ontwikkelingsmaatschappij_flevoland_bv_logo

Zoë Overmars

Projectmedewerker International - Horizon Flevoland
Enorm fijn contact en het proces verliep erg snel! Echt een aanrader.
download

Daniel Newton

Marketing Medewerker - Micronic
Als een pas afgestudeerde aan een hbo-opleiding was ik op zoek naar een partner om mij te helpen bij het vinden van mijn eerste baan binnen marketing. Zo kwam ik via-via in contact met Burger Support, en kan zeggen dat mijn ervaring met hen heel positief was.

Burger Support heeft mij niet alleen geholpen bij het vinden van een baan, maar hebben ook rekening gehouden met mijn vaardigheden, interesses en wensen in een functie. Als een startende marketeer in de Life Science branche, heb ik een goede plek gevonden om mijzelf verder te ontwikkelen en te leren als marketeer.

Tijdens mijn recruitment werd ik geholpen door zowel Talitha als Kimberley, die mij tijdens deze periode hadden ondersteund en begeleid. Met goede en snelle communicatie was ik altijd op de hoogte van de voortgang van de verschillende fases van de gesprekken.

Al met al kan ik Burger Support aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning met het vinden van een baan!
Careander

Keetie Burger

Ambtelijk Secretaris - Careander
"Heb je nog wat tijd over? We zoeken voor een klant voor een aantal uur een interim ambtelijk secretaris" zo werd ik benaderd door Burger Support (Marcel) en eigenlijk werd ik gelijk enthousiast toen hij vertelde over de klant, Careander. Dus ik besloot een sollicitatiegesprek aan te gaan. Het werd een perfecte match, dat had Marcel echt goed ingeschat. Na een fijn gesprek regelde Burger Support dat ik snel aan de slag kon. Contact met medewerkers van Burger Support loopt altijd prettig. Makkelijk bereikbaar en snelle reacties op vragen. Ik heb een leuke opdracht bij een mooie organisatie en voor alle administratieve zaken omtrent mijn detachering word ik volledig ontzorgd door Burger Support. Heel fijn, dank daarvoor!
Sales Manager Loading Systens

Danielle Udinga-Junger

Service coördinator en planner - Loading Systems
Na een heel leuk kennismakingsgesprek met Talitha voelde ik mij heel erg begrepen. Eigenlijk gelijk daarna werd ik benaderd voor een vacature. Manon heel veel dank voor je bemiddeling en je luisterend oor. Ik ben een blij mens met mijn nieuwe baan. En wat fijn om na enige weken nog wat van jullie te horen. Jullie zijn een top organisatie.
jvm

Irena Lapyr

Customer Support Officer - JVM Europe

Burger Support is een zeer goede en efficiënte organisatie met zeer professionele en enthousiaste medewerkers.

Mijn eerste contacten met Burger Support Team dateert van januari 2021 toen Esther interesse toonde in mijn profiel. Daarna had ik het enorme genoegen verschillende gesprekken te voeren met Jamie en Susanne. Ook Manon en Marcel namen later contact met me op voor de volgende vacatures. Ze namen altijd contact met me op als er nieuwe vacatures verschenen die aansloten bij mijn kwalificaties.

Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn contacten, vooral met Jamie, Susanne en zeker met Kimberly die me in juni van dit jaar met succes in een nieuwe interessante baan heeft geplaatst bij het bedrijf van hun klant.

Ik kan Burger Support ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en ook aan bedrijven die op zoek zijn naar bewezen kandidaten.

download (1)

Naftaly de Robles

HR Medewerker - GO! Kinderopvang

Beste Burger Support Toppers, Via deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor het vertrouwen, inzet en persoonlijke aandacht waar ik van heb mogen genieten. 

En een extra bedankje voor Manon, Talitha, Esther en Nancy voor jullie inzet, luisterend oor en snelle handelen wanneer de situatie daarnaar vroeg. Ondermeer door jullie (allen) efforts zijn er kansen gecreëerd dat ik momenteel weer werkzaam ben in het HR-vak. En sterker nog, de laatste opdrachtgever (GO!) heeft mij een contract aangeboden. Super fijn dat ik voor een langere tijd een fijn plekje heb in banenland. Houd vooral vast aan jullie unieke en onderscheidend vermogen binnen jullie branche. Oftewel, keep it up with the good work! En wie weet zullen onze paden elkaar weer kruisen.
1526542621812

Roy de Haas

Interim TL Productie - Geesink Norba Group

Bemiddeld voor een rol als teamleider productie in een omgeving die goed past. We waren er dus spoedig uit. Hieromheen ben ik volledig ontzorgt. Communicatie zoals altijd sympathiek, eerlijk en helder. Facturatie gaat via Burger Support, betaling binnen 7-10 dagen. Ook nieuwe afspraken over het tarief via Burger Support, voelde ook hier eerlijk en helder.

Deze club kan ik aanraden en ik zou het mooi vinden als onze paden blijven kruisen!

Imres_Logo_twitter2_400x400

Marion Evers

People Operations Partner - Imres

Heel fijn contact gehad. Manon wist vrij snel wat ik nodig had en heeft hiervoor erg haar best gedaan. Met resultaat!

Quality Officer Lelystad

Melanie Reiss

HR Assistant - BModesto

Via LinkedIn heb ik Romy van Burger Support benaderd voor hulp bij het zoeken naar een leuke baan in omgeving Almere/Lelystad. Omdat Romy op vakantie was, werd ik bij mijn zoektocht geholpen door Rosemyn. Binnen 3 weken! heeft zij mij geholpen aan een leuke nieuwe baan! Ik heb het contact met Rosemyn als heel fijn ervaren. Ik kon haar van alles vragen en kreeg altijd een snelle reactie van haar terug. Ik raad Burger Support absoluut aan, aan iedereen die opzoek is naar een leuke nieuwe baan. Het is écht een hele goede service en ze kijken echt mee naar wat JIJ wilt en wat bij jou past.

XpertHR_Logo_Digitaal_500x500

Julia Hendriks

Customer Growth Marketeer - XpertHR

Heel prettig intakegesprek gehad bij Burger Support nadat ik al een tijdje zoekende was naar een andere baan. In het intakegesprek bleek dat er eigenlijk direct een vacature was die wellicht zou passen. Inmiddels al een aantal maanden aan het werk bij het bedrijf waar ze mij aan gekoppeld hebben! Pluspunt is echt de persoonlijke aandacht!

Imres_Logo_twitter2_400x400

Angelina Zondervan

Import Coördinator - Imres

Via LinkedIn ben ik in contact met Rosemyn gekomen. Zij heeft mijn profiel met haar collega Manon gedeeld. Manon wist precies wat ik zocht en ze heeft een perfect match voor mij gevonden. Dank voor jullie tijd en inzet. Ik ga weer met plezier naar mijn ‘nieuwe’ werk.

Yanmar

Bülent Gülcan

Product Development Engineer - Yanmar

They are perfect consultant company!

Especially I want to thank you Rosemyn Helsdingen because of her attitudes to me. She is very kind and very professional on her job. Thanks for everything!

logo

Renate Heeren

Warehouse System Coördinator - GIANT

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik benaderd door Burger Support over een vacature. Na wat info heb ik mijn cv en gegevens opgestuurd en binnen enkele uren al bericht dat er een afspraak gepland gaat worden. Na enkele weken van sollicitatie gegevens uitwisselen ben ik sinds maart begonnen aan mijn nieuwe baan.

Er is vanaf dag 1 fijn contact geweest met Burger Support. Ook naar het bedrijf waar ik nu werkzaam ben.
Gelukkig bestaan er nog recruiters zoals daar, deze maken de stap naar een nieuwe baan een stuk makkelijker en gangbaarder.

Logo FarmDairy 2017_250px

Priscilla Grondstra

Operator - Farm Dairy

Ik heb contact gehad met Jamie. Hij heeft mij benaderd via LinkedIn en heeft mij geholpen aan een nieuwe uitdaging . Ik ben jullie dankbaar. Bedankt voor het goede contact !

Yanmar

Joselito Abelida

Sales Back Office Assistant - Yanmar
Over the course of my application proces, Burger Support did not disappoint my expectations. The effectiveness and efficiency of the team is top-notch. Their professionalism is commendable. They will make sure the applicant will have a seamless and smooth journey. Thank you to Rosemyn and Kimberley and to the whole team. You guys are the best. I wish great success for Burger Support!
Ontwerp zonder titel (2)

Manal Dahmani

Assistent Registratie Medewerker - Bmodesto
Super goede ervaring! Ze nemen de tijd om je goed te leren kennen. Zodat ze op basis van jouw wensen en CV een perfecte match zoeken. Bij mij is dat in iedergeval gelukt!
Air Liquide

Nouchka Wentink-van Staa

HR Officer - Air Liquide Healthcare Nederland
Eind juni ben ik in contact gekomen met Burger Support. De intake verliep prettig en nu, ongeveer 2,5 maand later, kan ik zeggen dat ik een nieuwe baan heb! Ik heb ontzettend veel steun ervaren, vooral aan Manon. Ik vond het allemaal best wel spannend en ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen. Manon liet me zien dat er altijd mogelijkheden zijn en haar hulp was heel erg fijn. Ze dacht met mij mee en luisterde goed naar mijn behoeften. Ik raad Burger Support 100% aan voor als je op zoek bent naar een leuke nieuwe uitdaging.
download

Miriam Beijen

Bestuurssecretaresse - gemeente Lelystad
Van 1 mei 2023 tot 1 januari 2024 heb ik een bijzonder leuke opdracht van bestuurssecretaresse bij de gemeente Lelystad vervuld. Deze opdracht liep via Burger Support. Zodra ik me beschikbaar had gesteld op LinkedIn, werd ik direct benaderd door Burger Support. Zij hadden een leuke passende vacature voor mij op het oog. Na een leuke kennismaking op het kantoor van Burger Support werd ik geïntroduceerd bij wethouder Piet van Dijk en ik kon direct starten! Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag was er prima contact en ik kan het iedereen van harte aanbevelen om bij het zoeken naar een passende leuke baan contact op te nemen met Burger Support!

Marieke Kops

Inkoop Medewerker - Sherwin Williams
Heel prettig bureau! Je wordt echt gezien en samen wordt er gezocht naar een passende vacature. Al na 1 ontmoeting met Rosemyn had zij een super leuke functie voor mij en 1 november begin ik daar! Super bedankt voor jullie bemiddeling! Ik kan Burger Support aan alle werkzoekenden aanbevelen! Maar ook aan werkgevers als zij een professioneel bureau zoeken voor bemiddeling!
logo

Rianne Tan

Teamleider backoffice & sales - HG International
Onlangs heb ik door Burger Support een heel fijne nieuwe functie & werkgever gevonden. Het contact met Manon heb ik als heel prettig ervaren, van de intake tot de plaatsing en ook daarna. Burger Support kwam direct met functies die echt bij mijn profiel aansloten en die de verdieping boden waar ik zo naar op zoek was. Ik hoop jullie de aankomende jaren niet nodig te hebben, maar anders weet ik jullie te vinden!
<a href="https://burgersupport.nl/vacatures/"></a>

Sacha Kuipers

QA Officer - Farm Dairy

Een fijne ervaring bij Burger Support gehad. Na mijn gesprek had ik direct een leuke baan gevonden!

Stage

Melek Sari

E-commercestagiaire - Nine&CO.

Burger Support is een geweldig bedrijf dat uitstekende ondersteuning biedt bij zélfs het vinden van stages. Zij hebben mij meermaals geholpen aan fijne stageplaatsen, waardoor ik nu een prachtige start van mijn carrière heb. De persoonlijke aanpak en het uitgebreide netwerk van Burger Support maakt hen de ideale partner voor studenten die op zoek zijn naar waardevolle stage-ervaringen.

ofgv-logo

Marcel Emmelkamp

Huismeester - Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Prettige organisatie, met zeer bevlogen medewerkers. Via Burger Support aan een vaste baan geraakt!

Ivio 2

Mariska Kewalder

Onderwijs Assistent - IVIO

Ik ben 6 weken geleden bij Burger Support terecht gekomen en erg goed geholpen door Manon en Talitha. Ik heb een superleuke kennismakingsgesprek gehad met Manon. Zij heeft zulke goede vragen aan mij gesteld en zo goed naar mij geluisterd. Ik voelde me heel erg begrepen. Ze heeft meteen gehandeld en Talitha nam het over ivm vakantie, maar de overdracht was perfect gegaan. Talitha zat er bovenop. Ze hield goed contact met mij en binnenkort ga ik beginnen aan mijn nieuwe uitdaging dankzij Burger Support. (toppertjes)

Vacature Medewerker Sales Support

Paul Scheffer

Commercieel Medewerker Binnendienst – ASF Fischer

Via Burger Support een leuke baan gevonden. Ik ben zeer tevreden over het prettige contact en de goede begeleiding tijdens het sollicitatietraject en kan Burger Support zeker aanbevelen!

hello

Luuk de Vendt

Consultant SharpMinds - HelloFlex

Burger Support heeft mij snel geholpen aan een nieuwe uitdagende baan in Corona tijd.

160713_zorgteam_0CA609E5D6D34139C1257FEF0057BFBE

Puck Meinsma

Receptioniste – Multizorgteam

Ik ben heel blij met de hulp van Burger Support. Ze denken goed mee en komen met opties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Na plaatsing houden ze ook contact met je, het voelt heel betrokken.

logo

Nafisa Ishaak

Laborant – ACE

Dankzij Burger Support heb ik een carrière switch kunnen maken. Binnen 2 weken had ik een andere baan die volledig aansluit bij mijn wensen. De persoonlijke betrokkenheid en interesse is gewoon super!! Enorm bedankt!!

Referentie LA

Rachel Happel

Office Manager – Lelystad Airport

Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

logo

Pelle Kil

E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Bataviastad logo

Bas Boerman

Order Fulfilment Specialist - Bataviastad Outlet

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle service die jullie mij verleend hebben en voor de kans die jullie voor mij hebben gecreëerd. Enorm bedankt, ik zou jullie als bedrijf bij al mijn vrienden aanraden. 

download

Anne IJfs

Bestuurssecretaresse - gemeente Lelystad

Dankzij de samenwerking met Burger Support, waarbij ik als zelfstandige professional (zzp'er) werd ingehuurd, heb ik de kans gekregen om als bestuurssecretaresse bij de gemeente Lelystad aan de slag te gaan. Het nauwe contact met het team van Burger Support heeft ervoor gezorgd dat mijn plaatsing soepel verliep en dat eventuele vragen of uitdagingen werden opgelost. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn taken en een waardevolle bijdrage leveren aan het team van de burgemeester en wethouders.

Vacature Medewerker Sales Support

René van der Meer

Merchandiser - ASF Fischer

Zeer deskundig, adequaat en professioneel.

jvm

Lisanne Hopman

Back Office Medewerkster - JVM Europe

Perfect bedrijf, ik heb er geen andere woorden voor. Ik heb Burger Support "helaas" een aantal keer moeten bellen met slecht nieuws wat betreft ontslag. Elke keer als ik de dames aan de lijn kreeg werd ik direct op de juiste manier geholpen. Deze dames weten heel goed wat ze moeten doen. Echt een aanrader als je hulp nodig hebt. Rosemyn ontzettend bedankt voor alle steun van jou en al jouw collega's in de slechtste tijd van mijn leven. Nu met een nieuwe leuke baan klimmen we weer langzaam op naar de top! 

Vlint

Natascha van Kammen

Directiesecretaresse - Vlint
Ik ben al twee keer door Burger Support geholpen. Eerst door Susanne en eerder dit jaar door Nicole. Zeer professionele organisatie, die ik iedereen kan aanraden. Of je nu zelf een andere uitdaging zoekt of wanneer je personeel zoekt.
Thermagas en Geotherm is ThermaNext

Shannon van de Belt

Werkvoorbereider - ThermaNext
Burger Support... wat een top organisatie! Ten eerste ontzettend leuk en fijn contact gehad met de medewerkers. Ze houden nauw contact met je tijdens de sollicitatieprocedure en kijken goed of je geschikt bent voor het bedrijf waar ze je willen plaatsen. Ondertussen al bijna een jaar werkzaam bij een bedrijf waar ik echt op mijn plek zit en mijn volle potentie kwijt kan. Bedankt!
images

Marco Zieleman

Accountmanager - Axflow
Door een bericht op LinkedIn kwam ik in contact met Burger Support. Het contact is soepel en informeel. Mede dankzij het snelle en adequate handelen van Manon ga ik per 1 april beginnen bij mijn nieuwe werkgever! 
Vacature Mechanical Engineer

Niels Oevering

Recruitment Marketeer - Alfen
In mijn zoektocht naar een leuke job ben ik in contact gekomen met Burger Support. Zij hebben mij enorm goed en snel geholpen met het vinden van een passende job!
rexel-logo

Dennis van Zonneveld

Technisch Verkoop Binnendienst Medewerker - Rexel
Ben enorm door Burger Support geholpen, dankzij hen heb ik een baan bij een prachtig bedrijf. Ben je op zoek naar een bedrijf die zich voor je inzet om een geschikte baan te vinden? Dan ben je bij Burger Support aan het juiste adres!
Stage

Yannick Rientsma

Sales Support Medewerker - NINE&CO

Burger Support heeft mij onwijs snel aan een hele leuke baan geholpen. De begeleiding was persoonlijk wat ik erg prettig vond. Daarbij was iedereen heel vriendelijk en hielden zij mij goed op de hoogte van beschikbare vacatures. Ook gedurende mijn werkzaamheden stonden zij voor vragen altijd klaar.

 

Een aanrader voor iedereen die een baan zoekt!

BurgerSupport logo

Yvonne Schuitema

Outplacement

Na 24 jaar werkzaam geweest te zijn Bij Marfo BV was het voor mij een grote uitdaging om de wereld in te stappen van solliciteren. Hoe doe je dat in deze tijd, waar maak ik mij bekend, hoe moet een sollicitatie brief er uitzien. Motivatiebrief? waar is die voor... Allemaal vragen waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig kon ik terecht bij Burger Support. En moet ik grote complimenten geven aan Susanne van 't Hof die mij fantastisch heeft geholpen. Ik heb geleerd hoe te solliciteren, mede door het maken van een PPA. Dankzij de hulp van Susanne heb ik een gevorderd LinkedIn profiel kunnen maken. Alle hulp heeft er toe geleid dat ik met trots kan zeggen, dat ik per 1 februari mag beginnen als Regioplanner bij Omring in de kop van NH.

sakol beeld

Marina Schouwenberg

Financieel Medewerkster – Sakol

Bedankt voor jullie bemiddeling en hulp bij de zoektocht naar een baan maar ook het werven en contract samenstellen met de nieuwe werkgever! Jullie zijn top professionals! Grote dank aan mijn contactpersonen Saskia en Esther!

Data Entry Medewerker

Bert van der Heide

Logistiek Administratief Medewerker - PONT

Dit is echt een unieke organisatie. Zowel Saskia als Susanne, en wellicht op de achtergrond het hele team erachter, hebben regelmatig contact met me opgenomen tot er eindelijk een juiste klik met een opdrachtgever was gevonden. Ik zal binnenkort voor Burger Support tijdelijk aan de slag gaan. Voor mij is Burger Support dus uniek in hun persoonlijke aanpak, ze hebben ook als ze even geen vacatures hadden wel contact met me opgenomen om buiten mijn comfort zone samen te kijken naar een mooie werkplek.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Najinthe Eersteling

Commercieel Binnendienst – Feenstra

Ze zijn heel erg betrokken, super fijne medewerkers en tonen heel veel interesse in de behoeften en wensen van de kandidaat.
Heel erg fijn! Ga zo door Team Burger Support!!!

logo-GCZ

Selma Rodenhuis

Interim Financieel Medewerker - Golfclub Zeewolde
Super tevreden over het contact met Saskia (en Marcel) van Burger Support. Binnen zeer korte tijd hebben zij mij geholpen met het vinden van een opdracht, waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en als je vragen hebt dan staan ze jou graag te woord. Zeker in vergelijking met andere bemiddelingsbureaus is Burger Support een fijne partij om mee samen te werken. Heel erg bedankt!!
jvm

Dennis Venverloo

Sales Support Medewerker - JVM Europe

Burger Support heeft mij onlangs geholpen aan een nieuwe baan. Wat erg prettig is aan Burger Support is dat zij zowel een persoonlijke als een professionele begeleiding aanbieden met een hoop enthousiasme. Daarbij zijn zij erg betrokken en houden ze nauw contact in het proces.
Een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een nieuwe baan!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!