“Sinds 1 week aan het werk en zit helemaal op mijn plek! Er werd veel moeite gedaan om er zeker van te zijn dat de match klopt! Heel veel dank hiervoor!”

Bettina Beinker – Account Manager Binnendienst

“Waar Burger Support mij mee heeft geholpen, is door te luisteren naar mijn wensen, inzicht te hebben in mijn kwaliteiten en een match hebben gemaakt met een mooie uitdaging in de HR. Wat ik zelf prettig vind, is als het contact goed verloopt, persoonlijke aandacht en er oprechte interesse is. Tijdens de sollicitatieprocedure, maar ook ná de match, kwam dit bij Burger Support terug en dat gaf mij een vertrouwd gevoel in de organisatie!”

Kristina Svetkovic – HR Officer – SIMEI Diensten

“I was invited by Burger Support for a job interview and I was received very warmly by team members , great people to meet!
Later on I met Marcel Burger the director of Burger Support and that was a pleasure to meet him!”

Sam Hasouni – Applicatiebeheerder

“Dankzij doortastend en volhardend handelen van de medewerkster van Burger Support heb ik nu een heel interessante baan. Jullie zijn TOPPERS!”

Rob Ciere – Meewerkend Voorman Buitendienst – Concern voor Werk

“BEDANKT Burger Support. Mede door jullie, heb ik na lang wachten, een leuke baan gevonden bij een nieuw bedrijf in Lelystad. Tevens bedankt voor mijn verjaardagskaart; dit stel ik zeer op prijs. Top! Vooral zo doorgaan met mensen aan de juiste werkplek helpen.” 

Rougenka Stein – Front Office Assistant – Kloosterboer

In twee weken, van een kennismaking gesprek tot een baan. Zeer goede ervaring met Burger Support. Burger Support is een professioneel bureau welke veel aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen. Het doel van Burger Support is om jou te helpen aan een nieuwe stap in jouw carrière. Dit wordt ook duidelijk kenbaar gemaakt in het kennismaking gesprek welke als warm, gezellig en persoonlijk wordt ervaren. Enkel iemand helpen aan een baan is niet aan de orde. De match moet er zijn! De communicatielijnen zijn kort en transparant. Absoluut een aanrader!”

Almir Jakupovic – Technisch Commercieel verkoper – Topclad

“In maart 2018 heb ik op uitnodiging, mogen kennismaken met de “familie” van Burger Support. Na afgereisd te zijn naar hun geweldige locatie in Lelystad kreeg ik een warm onthaal met het gevoel dat ik er al jaren kwam. Vertrouwd en heel professioneel hebben ze mij geholpen met de sollicitatieprocedure van Inditex. Met alle vragen en kwesties kun je letterlijk altijd terecht, en erg bijzonder is dat wie je dan ook spreekt van dit bijzondere team, iedereen weet precies waar het over gaat en kunnen je direct helpen.

Uitermate dankbaar ben ik en vereerd dat ik met jullie heb mogen kennismaken, dank jullie wel voor jullie inzet, support en toewijding!”

Verzuimspecialist Inditex
Bart Lambrechts – Warehouse Manager – Inditex
“Bij Burger Support krijg je een warm onthaal, meteen behoor je tot de familie. Tevens wordt er zeer daadkrachtig en doortastend opgetreden met veel oog voor de mens. Jullie gaan door totdat de klus geklaard is en indien nodig verder als dat nodig is. Kortom, top!”
Verzuimspecialist Inditex
Ernst Schot – Operations Directeur – Inditex

“Professioneel, betrokken en resultaatgericht. Dankzij Burger Support kon ik vandaag aan de slag met mijn nieuwe startersfunctie. Mede door de medewerkers voel ik mij zelfverzekerder en sta ik steviger in mijn schoenen.
Burger Support staat garant voor resultaat.”

Sales en Purchase assistent
Jason Sanches – Traineeship Accountmanagement – BModesto

Ik was 20 maanden op zoek naar een nieuwe baan, totdat ik een bericht zag dat er via Burger Support een vacature was. Ik heb hierop gereageerd en kreeg zeer snel een bericht om mijn sollicitatie uitgebreid te motiveren. Tevens werd er gevraagd om een reactie over een aantal genoemde hoofdtaken. Op maandag kreeg ik een prettig gesprek op het kantoor van Burger Support met mevrouw Diana Vos. Ik heb een kennismakingsgesprek met de nieuwe werkgever op vrijdag gehad met 2 personen daar werkzaam. Op maandagmorgen werd ik gebeld door Diana met de vraag hoe het gegaan was. Zij wist mij daarna te melden dat er een 2e kennismakingsgesprek op vrijdag zou volgen, nu met 3 mensen. Op de dinsdag kreeg ik via Diana te horen dat mij een contract aangeboden werd. Ik ben nu 7 maanden in dienst bij mijn nieuwe werkgever en heb al 3 keer bezoek van Burger Support gehad om te zien hoe het gaat. Dit persoonlijke contact spreekt mij zeer aan en komt zeer prettig over. Ik kan u dan ook aanbevelen om eens contact op te nemen met de mensen van Burger Support.”

Piet Walrave – Administrateur – De Visser Netherlands

“Ik was zoekende naar een nieuwe uitdaging binnen mijn regio. Ik kwam al snel uit op een goed geformuleerde vacature met de contact gegevens van Burgersupport erbij. Ik kreeg al spoedig een reactie op mijn e-mail en de volgende week ik kon ik al op gesprek komen. Er werd tijdens het gesprek een duidelijk beeld geschept van het bedrijf waar ik uiteindelijk terecht zou komen. Ook was het gesprek zeer prettig. Na een aantal gesprekken bij het bedrijf, waarbij ik goed ben voorbereid door Burger Support, ben ik het uiteindelijk ook geworden. Ik werk nu 3 weken met veel plezier en heb een goed vooruitzicht. Ik ben zeer tevreden met Burger Support en zou ze zeker aanraden.”

Joshua Thieck – System Engineer – Rotaform

“Na mijn sollicitatie bij Giant vond er eerst een gesprek plaats met Diana Vos. Dit was een prettig gesprek, Burger Support kijkt niet alleen naar papieren, maar ook naar de persoon hier achter. Zij onderscheiden zich in persoonlijkheid en betrokkenheid. Tijdens de sollicitatieprocedure was er sprake van constant transparant contact met Burger Support. Dit ging zowel via Diana Vos als Sabrina Vorstenbosch, beide erg vriendelijk en oprecht. Burger Support vormt door hun professionaliteit en betrokkenheid de perfecte schakel tussen werkzoekende en werkgever. Mij is vandaag een contract aangeboden en ik kijk er zeer naar uit om te starten bij Giant.”

Roy Kat – Medewerker Commercieel Binnendienst – Giant

Op zoek naar een nieuwe baan? Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.