Sublieme dienstverlening en erg mensgericht! Burger Support heeft oog voor talent en voelt/ ziet direct welk poppetje matcht bij welk bedrijf. Er wordt oprecht geluisterd naar je wensen. Er heerst een open cultuur, zo wordt er bijv. niet vaag gedaan over de opdrachtgevers/ klanten etc. Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Geen 10 gesprekken bij mogelijke bedrijven, wat niet bij je past, maar 1 à 2 gesprekken max en direct goed. Ga zo door! 

Nick Dibbets – Support Consultant – HelloFlex

Dankzij Burger Support heb ik een carrière switch kunnen maken. Binnen 2 weken had ik een andere baan die volledig aansluit bij mijn wensen.
De persoonlijke betrokkenheid en interesse is gewoon super!! Enorm bedankt!!

Nafisa Ishaak – Laborant – ACE

Ze zijn heel erg betrokken, super fijne medewerkers en tonen heel veel interesse in de behoeften en wensen van de kandidaat.
Heel erg fijn! Ga zo door Team Burger Support!!!

Commercieel Medewerker Binnendienst
Najinthe Eersteling – Commercieel Binnendienst – Feenstra

Ik ben heel blij met de hulp van Burger Support. Ze denken goed mee en komen met opties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Na plaatsing houden ze ook contact met je, het voelt heel betrokken.

Puck Meinsma – Receptioniste – Multizorgteam

“Dankzij Burger Support heb ik een mooie match met de functie die ik nu uitoefen. Zij luisteren goed naar je wensen en weten welke functie goed bij je past. Echt een aanrader!”

Chaimae Boulahfa – Accountmanager – ACE

Burger Support is een geweldige organisatie met eveneens geweldige medewerkers. Ze weten waarover ze het over hebben en zijn persoonlijk betrokken. Na een prettige intakegesprek, hebben ze mij aan een baan geholpen, die mij op het lijf geschreven is. Ben ze hiervoor erg dankbaar. Kortom ze onderscheiden zich in kwaliteit en in betrokkenheid!

Accountmanager Lelystad
Richard Willemsen – Hoofd Magazijn – Dijkstra Vereenigde

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Monique Schipper – HR Professional Project – Horizon

Ik ben erg tevreden over Burger Support. Ze hebben mij vlot geholpen aan een passende baan en zijn vriendelijk en klantgericht. Ook na plaatsing blijven ze in contact met je! Bedankt voor alle hulp.

Iclicks
Floortje Ruijter – Social Media Specialist – IClicks

Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

Referentie LA
Rachel Happel – Office Manager – Lelystad Airport

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

Receptioniste Telefoniste
Pelle Kil – E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Geweldig team, super behulpzaam, vriendelijk en ze staan echt voor je klaar. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer op mijn plek zit.

Project Manager BMClinical
Miriam Youssef – Project Manager – BM Clinical

Sinds 1 week aan het werk en zit helemaal op mijn plek! Er werd veel moeite gedaan om er zeker van te zijn dat de match klopt! Heel veel dank hiervoor!

Bettina Beinker – Account Manager Binnendienst – Tiamo

Op zoek naar een nieuwe baan? Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.