Wat een geweldig team! Zeer betrokken bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heel veel persoonlijke aandacht, ook na de plaatsing!

Asset Manager Infrastructuur
Rachel Happel – Office Manager – Lelystad Airport

Ik heb hier een hele prettige ervaring mee! Ze kennen hun opdrachtgever erg goed en ben nog steeds heel enthousiast over de functie en het bemiddelen ging heel netjes!

Finance Assistant
Pelle Kil – E-Bike Global Product Marketing Manager – GIANT

Geweldig team, super behulpzaam, vriendelijk en ze staan echt voor je klaar. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer op mijn plek zit.

Project Manager BMClinical
Miriam Youssef – Project Manager – BM Clinical

“Sinds 1 week aan het werk en zit helemaal op mijn plek! Er werd veel moeite gedaan om er zeker van te zijn dat de match klopt! Heel veel dank hiervoor!”

Bettina Beinker – Account Manager Binnendienst – Tiamo

“Waar Burger Support mij mee heeft geholpen, is door te luisteren naar mijn wensen, inzicht te hebben in mijn kwaliteiten en een match hebben gemaakt met een mooie uitdaging in de HR. Wat ik zelf prettig vind, is als het contact goed verloopt, persoonlijke aandacht en er oprechte interesse is. Tijdens de sollicitatieprocedure, maar ook ná de match, kwam dit bij Burger Support terug en dat gaf mij een vertrouwd gevoel in de organisatie!”

Kristina Svetkovic – HR Officer – SIMEI Diensten

“Dankzij doortastend en volhardend handelen van de medewerkster van Burger Support heb ik nu een heel interessante baan. Jullie zijn TOPPERS!”

Rob Ciere – Meewerkend Voorman Buitendienst – Concern voor Werk

“BEDANKT Burger Support. Mede door jullie, heb ik na lang wachten, een leuke baan gevonden bij een nieuw bedrijf in Lelystad. Tevens bedankt voor mijn verjaardagskaart; dit stel ik zeer op prijs. Top! Vooral zo doorgaan met mensen aan de juiste werkplek helpen.” 

Rougenka Stein – Front Office Assistant – Kloosterboer

In twee weken, van een kennismaking gesprek tot een baan. Zeer goede ervaring met Burger Support. Burger Support is een professioneel bureau welke veel aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen. Het doel van Burger Support is om jou te helpen aan een nieuwe stap in jouw carrière. Dit wordt ook duidelijk kenbaar gemaakt in het kennismaking gesprek welke als warm, gezellig en persoonlijk wordt ervaren. Enkel iemand helpen aan een baan is niet aan de orde. De match moet er zijn! De communicatielijnen zijn kort en transparant. Absoluut een aanrader!”

Almir Jakupovic – Technisch Commercieel verkoper – Topclad

“In maart 2018 heb ik op uitnodiging, mogen kennismaken met de “familie” van Burger Support. Na afgereisd te zijn naar hun geweldige locatie in Lelystad kreeg ik een warm onthaal met het gevoel dat ik er al jaren kwam. Vertrouwd en heel professioneel hebben ze mij geholpen met de sollicitatieprocedure van Inditex. Met alle vragen en kwesties kun je letterlijk altijd terecht, en erg bijzonder is dat wie je dan ook spreekt van dit bijzondere team, iedereen weet precies waar het over gaat en kunnen je direct helpen.

Uitermate dankbaar ben ik en vereerd dat ik met jullie heb mogen kennismaken, dank jullie wel voor jullie inzet, support en toewijding!”

Verzuimspecialist Inditex
Bart Lambrechts – Warehouse Manager – Inditex
“Bij Burger Support krijg je een warm onthaal, meteen behoor je tot de familie. Tevens wordt er zeer daadkrachtig en doortastend opgetreden met veel oog voor de mens. Jullie gaan door totdat de klus geklaard is en indien nodig verder als dat nodig is. Kortom, top!”
Verzuimspecialist Inditex
Ernst Schot – Operations Directeur – Inditex

“Professioneel, betrokken en resultaatgericht. Dankzij Burger Support kon ik vandaag aan de slag met mijn nieuwe startersfunctie. Mede door de medewerkers voel ik mij zelfverzekerder en sta ik steviger in mijn schoenen.
Burger Support staat garant voor resultaat.”

Sales en Purchase assistent
Jason Sanches – Traineeship Accountmanagement – BModesto

Ik was 20 maanden op zoek naar een nieuwe baan, totdat ik een bericht zag dat er via Burger Support een vacature was. Ik heb hierop gereageerd en kreeg zeer snel een bericht om mijn sollicitatie uitgebreid te motiveren. Tevens werd er gevraagd om een reactie over een aantal genoemde hoofdtaken. Op maandag kreeg ik een prettig gesprek op het kantoor van Burger Support met mevrouw Diana Vos. Ik heb een kennismakingsgesprek met de nieuwe werkgever op vrijdag gehad met 2 personen daar werkzaam. Op maandagmorgen werd ik gebeld door Diana met de vraag hoe het gegaan was. Zij wist mij daarna te melden dat er een 2e kennismakingsgesprek op vrijdag zou volgen, nu met 3 mensen. Op de dinsdag kreeg ik via Diana te horen dat mij een contract aangeboden werd. Ik ben nu 7 maanden in dienst bij mijn nieuwe werkgever en heb al 3 keer bezoek van Burger Support gehad om te zien hoe het gaat. Dit persoonlijke contact spreekt mij zeer aan en komt zeer prettig over. Ik kan u dan ook aanbevelen om eens contact op te nemen met de mensen van Burger Support.”

Piet Walrave – Administrateur – De Visser Netherlands

Op zoek naar een nieuwe baan? Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht.