Door- en uitstroom

Loopbaancoaching | Re-integratie | Outplacement | Ontslag

Begeleiding van werkgever en werknemer

Loopbaan-coaching en re-integratie (o.a. Tweede spoor trajecten; werk buiten de huidige werkgever)

Als een medewerker vastloopt binnen de organisatie zijn bijvoorbeeld gesprekken en analyses met onze loopbaan-coach een uitkomst. Hiermee wordt uitval of ongewenst verloop voorkomen. Wanneer de medewerker definitief niet binnen de organisatie kan re-integreren / terugkeren, wordt de re-integratie-coach van Burger Support ingezet voor het toeleiden naar een nieuwe werkkring. Met 400 vaste relaties in Flevoland en 1.500 contacten heeft Burger Support een zeer groot netwerk in Flevoland. Dat biedt perspectief voor medewerker én opdrachtgever.

Outplacement en ontslag

Ontslagprocedures zijn complex en negatief. Wij adviseren en assisteren u in dit gehele traject van analyse tot aan definitieve uitdiensttreding.

Psychologische ondersteuning

Onze collega en (klinisch) psychologe Marcia Bulder kan binnen 48 uur voor de medewerker ingezet worden gedurende bovenstaande procedures.

Voordelen:

  • Wij houden de belangen van u en uw medewerker in het oog

  • Wij stellen zeker dat u handelt binnen de voorwaarden van de wet

  • Elk traject is maatwerk en we gaan door totdat het traject naar tevredenheid is afgerond

Thuiswerk Support Team

Contact

Heeft u te maken met een loopbaan-coaching, re-integratie, tweede spoor of een outplacement of ontslagprocedure? Wij helpen u graag. Bel (0320) 23 29 23 of neem contact op via onderstaand formulier.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
× Chat met ons! Available from 00:00 to 23:59