Welkom in ons team

4G3A3093

Wie is Burger Support?

Burger Support is een professioneel werving en selectie kantoor in Lelystad met oog voor humor. Wij hebben de lekkerste cappuccino in onze branche, voor een energieke start van de dag! Bijna elke dag is onze kantoorhond Tommie aanwezig, hier kan je lekker mee wandelen als het tijd is om even een frisse neus te halen.

Naast wandelen, hebben wij ook een aantrekkelijk fietsplan en actieve, flexibele werkplekken. Zo kan je aan een verstelbaar bureau staand werken of pak je de bureaufiets om tijdens het werk je conditie te verbeteren. Tevens bieden wij één keer per maand de gelegenheid voor een heerlijke stoelmassage. En als het even druk is en je hebt behoefte aan rust en stilte, dan hebben wij een tweede verdieping met flexplekken waar je rustig kan werken.

Iedere dag lunchen wij met elkaar. De Backoffice zorgt ervoor dat er een gezonde lunch klaar staat voorzien van bijvoorbeeld een ei, salades en kun jij een lekkere (groene) smoothie drinken. En na de lunch is het tijd voor een fanatiek potje tafelvoetbal. Als afsluiter van de week hebben we op vrijdagmiddag een gezellige borrel met bijbehorende hapjes.

Bij Burger Support hebben wij naast financiële doelen ook gezamenlijke doelstellingen die we als team zelf bepalen. Met elk behaald doel verhogen we ook nog eens het budget voor ons teamuitje. Daarnaast vieren wij successen met een tompouce en soms een bubbeltje. De gezamenlijke doelen geven ons energie. En individuele targets... die kennen wij bij Burger Support niet.

Naast hard werken is er bij ons uiteraard ook tijd voor leuke activiteiten en teambuilding. Zo hebben we minimaal één keer per jaar een personeelsuitje, bezoeken we met elkaar theatervoorstellingen, hebben we een zomer(s)overleg en met kerst hebben we altijd een legendarisch kerstdiner.

Momenteel hebben wij geen interne openstaande vacatures, maar we komen graag met jou in contact als jij onze passie deelt!

“Als voormalig medewerker van Burger Support kan ik met veel plezier terugkijken op 15 waardevolle dienstjaren. Dit Flevolandse bedrijf biedt een informele sfeer met veel ontwikkelmogelijkheden. De tot in detail georganiseerde feestjes zijn slechts een van de vele redenen waarom ik mijn tijd bij Burger Support koester. Na 15 jaar afscheid nemen voelt als het afsluiten van een geweldige reis, waarbij ik met dankbaarheid terugkijk. Voor wie op zoek is naar een werkplek waar hard werken en werkplezier hand in hand gaan, dan is Burger Support de juiste keuze. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring!
- oud collega Lucette -

"Ik heb nog nooit eerder een team zó dynamisch, loyaal, gedreven én gezellig tegelijkertijd meegemaakt. Dat is een kracht, een handelsmerk van Burger Support. Zo blijkt maar weer dat commercie en teamwork/ peoplemanagement elkaar niet in de weg staan maar juist kunnen versterken. Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op de afgelopen periode."
- oud collega Tirzah -

Ik verlaat met een dubbel gevoel een heel enthousiast, warm, hecht team en kijk terug op een fantastische tijd bij Burger Support. Het is een commerciële organisatie, met een enorm professionele maar vooral menselijke insteek/ werkwijze voor de opdrachtgevers en kandidaten. De persoon/ mens staat voorop, wat ook geldt voor de medewerkers.”
- oud collega Jamie -

"Een goede relatie opbouwen met onze opdrachtgever en kandidaat vinden wij erg belangrijk, met als doel een succesvolle samenwerking en langdurige relatie."

"Als gezellig en sociaal team werken wij hard en bundelen wij onze krachten samen om tot het beste resultaat te komen."

"Van werkstudent naar recruiter. Bij Burger Support zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen."

"Mijn functie is heel dynamisch en afwisselend. Ons klantenbestand is heel divers, waardoor geen dag hetzelfde is."

"Ben jij het volgende baasje die met mij gaat wandelen? Overdag houd ik jullie graag gezelschap op kantoor en loop ik af en toe langs voor een aai over mijn bol."

"Bij ons is het mogelijk om ook op HBO niveau parttime te werken. Dit zorgt voor een goede balans in werk/ privé."

 

Manon Huisman

"Onze aandacht en kracht ligt in het persoonlijke contact met zowel de opdrachtgever als werkzoekende. Het is fijn onderdeel uit te maken van een enthousiast team die op een professionele manier samenwerkt om te komen tot een perfecte match!."

"Als administratieve spin-in-het-web van Burger Support ontzorgt Esther de collega's, opdrachtgevers en kandidaten."

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!