Inditex

In 2018 en 2019 hebben Inditex en Burger Support samengewerkt voor de invulling van de vacatures. In januari 2018 is Burger Support gestart met de werving en selectie voor de eerste 80 management vacatures

Inditex, één van ’s werelds grootste modewinkels, heeft een distributie HUB gebouwd op Lelystad Airport Businesspark (LAB). Deze distributie HUB vult de activiteiten van Inditex Central Logistics Platforms in Spanje aan. Inditex heeft acht merken (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home en Uterqüe) en 7.292 winkels in 93 landen. De organisatie en productiestructuur van Inditex omvat het hele proces van ontwerp en productie tot distributie en verkoop in eigen winkels en online verkoop in 43 landen.
Verzuimspecialist Inditex

Zaahier Asruf

Warehouse Manager – Inditex

“Ongeveer in maart werd ik benaderd door burgersupport omdat ik mijn cv overal online had gezet en meteen werd ik gebeld met de vraag “Hoe zou je het vinden om een zakelijk avontuur te beleven?”…… meteen had ik het gevoel van …… dit kan hem misschien wel worden. Na een aantal gesprekken met Burger Support was dit ook het geval. Dus kortom gezegd: ”Burger Support is the Best!!!”

Gracias Chicos and Chicas!!!”

Verzuimspecialist Inditex

Mariska Boer

Warehouse Manager – Inditex

"Bij de eerste kennismaking met Burger Support voelde ik me gelijk op mijn gemak. Een jong en vlot team die voor je klaar staat. Tijdens de hele sollicitatie procedure naar mijn nieuwe baan bij Inditex kon ik altijd met mijn vragen bij ze terecht het maakte niet uit wie je aan de telefoon kreeg iedereen wist wie je was. 1 juni ben ik begonnen met de nieuwe uitdaging (opleiding) in Spanje en nog heb ik wekelijks contact met Burger Support, om mijn verhalen aan te horen maar ook om nieuwe toekomstige collega’s alvast wat te kunnen vertellen over onze ervaringen bij Inditex in Spanje. We kijken erg uit naar de opening van Inditex Lelystad en mede dankzij Burger Support gaan we dat met een super gemotiveerd team doen. Bedankt voor alles.”

Verzuimspecialist Inditex

Roland Hoogenbosch

Area Manager – Inditex

“In het gehele traject heb ik met alle medewerkers van Burger Support kennis gemaakt en ik denk met een heel positief gevoel terug aan de gesprekken die we hebben gehad.
De persoonlijke aandacht alsook de betrokkenheid en professionaliteit heb ik als zéér prettig en geruststellend mogen ervaren.
Ook wanneer er vragen zijn, wordt er de tijd voor je genomen, iets wat tegenwoordig niet als vanzelfsprekend mag worden beschouwd.
Kortom: Burger Support kan ik alleen maar aanraden. Dus zie je tussen de vacatures een uitdagende baan staan bij Burger Support, aarzel niet!
Je bent direct in goede handen en krijgt er een “familie” bij die altijd voor je klaarstaat.”

Verzuimspecialist Inditex

Bart Lambrechts

Warehouse Manager – Inditex

“In maart 2018 heb ik op uitnodiging, mogen kennismaken met de “familie” van Burger Support. Na afgereisd te zijn naar hun geweldige locatie in Lelystad kreeg ik een warm onthaal met het gevoel dat ik er al jaren kwam. Vertrouwd en heel professioneel hebben ze mij geholpen met de sollicitatieprocedure van Inditex. Met alle vragen en kwesties kun je letterlijk altijd terecht, en erg bijzonder is dat wie je dan ook spreekt van dit bijzondere team, iedereen weet precies waar het over gaat en kunnen je direct helpen.

Uitermate dankbaar ben ik en vereerd dat ik met jullie heb mogen kennismaken, dank jullie wel voor jullie inzet, support en toewijding!”

Verzuimspecialist Inditex

Ernst Schot

Operations Directeur – Inditex

“Bij Burger Support krijg je een warm onthaal, meteen behoor je tot de familie. Tevens wordt er zeer daadkrachtig en doortastend opgetreden met veel oog voor de mens. Jullie gaan door totdat de klus geklaard is en indien nodig verder als dat nodig is. Kortom, top!”

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!