Vacature Verkoper Buitendienst Flevoland

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij commercieel aangelegd, hou je van afwisseling en ben je graag veel onderweg naar (potentiële) klanten? Dan is een functie in de Verkoop Buitendienst zeker voor jou weggelegd. Je bekijkt het aanbod vacatures Verkoop Buitendienst in Flevoland in een handomdraai via Burger Support.

Vacature Verkoper Buitendienst Flevoland

Vacatures Verkoop Buitendienst bij jou in de buurt

Woon je in Flevoland en hecht je veel waarde aan werken in de omgeving? Via Burger Support ontdek je alle vacatures Verkoop Buitendienst in en rondom jouw woonplaats. Ons vacatureaanbod is afkomstig van werkgevers in Enkhuizen, Zeewolde, Lelystad, Almere, Emmeloord, Dronten, Urk, Noordoostpolder en Harderwijk.

Makkelijk zoeken naar dé vacature

Iedereen stelt bepaalde eisen aan de gewenste functie, zoals het dienstverband, de locatie en de branche. Burger Support maakt het zoeken een stukje gemakkelijker met de filteroptie. Zo zoek je gerichter naar vacatures Verkoop Buitendienst die écht bij jou passen! Verloopt jouw zoektocht nog niet naar wens? Schakel dan onze hulp in, zodat een van onze specialisten je verder helpt.

Over de functie Verkoper Buitendienst

De functie Verkoper Buitendienst wordt ook wel Accountmanager, Commercieel Medewerker Buitendienst of Vertegenwoordiger genoemd. Als Verkoper Buitendienst is geen dag hetzelfde. Jouw doel is om bestaande klanten van je werkgever tevreden te houden en om nieuwe klanten binnen te halen. Je onderhoudt en bouwt klantrelaties op door in contact met ze te blijven. Dit doe je per mail, telefonisch, maar vooral met bezoeken. Als Verkoop Buitendienst Medewerker kun je rekenen op een divers takenpakket:

  • Het maken van afspraken met bestaande klanten
  • Nieuwe klanten werven
  • Verkoopgesprekken voeren
  • Onderhandelen met en adviseren van klanten
  • Het opstellen en versturen van offertes
  • Prijsonderhandelingen
  • Aftersales
  • Verkoopresultaten bijhouden

In welke branches kan je aan de slag?

Vacatures Verkoop Buitendienst zijn afkomstig uit elke denkbare branche. Verkopers zijn namelijk overal nodig. Iedere organisatie die producten verkoopt of diensten verleent, moet dit op een bepaalde manier aan de man brengen. Wel kom je sneller in aanmerking voor een functie in specifieke branches wanneer je hier ervaring in hebt of in gespecialiseerd bent. Denk bijvoorbeeld aan de techniek of voedselindustrie.

Salaris Verkoper Buitendienst

Als Verkoop Buitendienst Medewerker mag je uitgaan van een gemiddeld bruto maandsalaris van € 2450,-. Dit is echter het landelijk gemiddelde, het exacte salaris verschilt per vacature. Zo zal je als starter met weinig of geen werkervaring waarschijnlijk onder dit gemiddelde zitten. Heb je al veel werkervaring? Dan is binnen dit vakgebied een hoger salaris tot € 5000,- realistisch.

Meer weten over de functie?

Dat kan! Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over de functie of een mogelijk interessante vacature. Bel met ons, stuur een mailtje of bereik ons 24 uur per dag en 7 dagen per week via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!