Vacature Technisch Applicatiebeheerder Emmeloord

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij technisch aangelegd en weet je alles over applicatiesoftware? Dan is een baan als Technisch Applicatiebeheerder jou op het lijf geschreven! Ga op zoek naar een geschikte functie in Emmeloord en zorg voor de optimale werking van verschillende applicaties.

Vacatures Technisch Applicatiebeheerder Emmeloord

Vacatures bij jou in de buurt

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een functie als Technisch Applicatiebeheerder? Kijk dan per locatie dichtbij jou in de buurt of er relevant aanbod tussen zit. Vind vacatures Technisch Applicatiebeheerder in Zeewolde, Almere, Lelystad, Urk, Dronten, Enkhuizen, Noordoostpolder en Harderwijk.

Zoek op basis van jouw criteria

Gerichter zoeken doe je makkelijk via de handige filteroptie. Zo worden alleen de relevante vacatures Technisch Applicatiebeheerder zichtbaar. Dit bespaart je een hoop zoekwerk en zo zie je snel of er voor jou iets bij zit.

Wat doe je als Technisch Applicatiebeheerder?

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je iemand die technisch is aangelegd en een echte waarnemer is. Jouw rol is om de technische staat van de IT waarop applicaties draaien optimaal en ‘gezond’ te houden. In grote lijnen hou je je in deze functie bezig met de IT-omgeving, waar bijvoorbeeld netwerken, software en databases onder vallen.

In welke sectoren zijn Technisch Applicatiebeheerders nodig?

Technisch Applicatiebeheerder is een beroep waar veel vraag naar is in de ICT-branche, maar ook in grote organisaties in allerlei andere branches. De functie valt binnen de beroepsgroep IT & Software Development.

Waar ga jij je mee bezighouden?

Ben je benieuwd waar je je als Technisch Applicatiebeheerder precies mee bezighoudt? We hebben de voornaamste taken voor je op een rij gezet:

  • Technisch beheer van diverse applicaties
  • Risico inventarisatie en preventie
  • Het oplossen van incidenten
  • Rapportages, analyses en handleidingen opstellen
  • Contact houden met stakeholders, zoals key users en leveranciers
  • Koppelingen ontwikkelen tussen verschillende applicaties

Wat je verdient als Technisch Applicatiebeheerder

Het salaris van een Technisch Applicatiebeheerder is zeer afhankelijk van kennis en ervaring. Het minimale bruto maandsalaris ligt op € 2500,- en het maximale maandsalaris op € 5000,-. Het gemiddelde salaris is € 3905,-. Factoren die mee zullen spelen in wat je uiteindelijk verdient, zijn onder andere de werkgever en jouw opleidingsniveau.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je interesse voor een rol als Technisch Applicatiebeheerder is gegroeid en je vragen hebt, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen of mailen. Of stuur ons een berichtje via WhatsApp, waar we 24/7 bereikbaar zijn:

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!