Vacature Systeembeheerder Lelystad

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Weet jij precies hoe je één of meerdere computersystemen goed laat functioneren binnen een organisatie? Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures van werkgevers in Lelystad en solliciteer.

Vacatures Systeembeheerder Lelystad

Zoek verder buiten Lelystad

Vergroot de kans op jouw gewenste baan als Systeembeheerder en zoek ook buiten Lelystad. We hebben alle vacatures in de Flevopolder voor je op een rij gezet. Ga aan het werk in bijvoorbeeld Harderwijk, Zeewolde, Almere, Dronten, Urk, Enkhuizen, Emmeloord of de Noordoostpolder.

Filter op het type vacature dat je wenst

Iedere vacature heeft unieke eigenschappen die juist wel of niet bij jou passen. Filter daarom eenvoudig op het type dienstverband en gebruik steekwoorden in je zoekopdracht, zoals het gewenste niveau. Burger Support biedt vacatures aan voor mbo+, hbo- en wo-niveau.

Wat doet een Systeembeheerder?

Als Systeembeheerder ben je een echte spin in het web. Binnen het bedrijf heb je voornamelijk een ondersteunende rol en ben je verantwoordelijk voor een goed beveiligd netwerk en het up-to-date houden van de hardware en software. Een normale werkdag bestaat uit het helpen van collega’s met technische problemen of bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw programma.

Als Systeembeheerder ga je in gesprek met leveranciers over defecte producten of de aanschaf van nieuwe producten die binnen de organisatie nodig zijn. Dit gebeurt vaak in opdracht van je leidinggevende of directeur, maar jij adviseert welke producten geschikt zijn en wanneer ze aangeschaft moeten worden.

In welke branches kun je aan de slag?

Ieder bedrijf heeft te maken met hardware en software en dat betekent dat Systeembeheerders noodzakelijk zijn in vrijwel iedere branche.

Het takenpakket

Elke organisatie kent zijn eigen werkwijze en geeft een unieke invulling aan de functie, maar veel voorkomende taken die je als Systeembeheerder uitvoert, zijn:

  • Back-ups maken van gegevens
  • De servers onderhouden
  • Het netwerk beschermen
  • Ondersteuning bieden aan collega’s
  • Het herkennen, voorkomen en oplossen van storingen
  • De hardware en software up-to-date houden
  • Advies geven over mogelijke ICT verbeteringen.

Welk salaris mag je verwachten?

Het gemiddelde startsalaris dat een Systeembeheerder op basis van 40 uur per week verdient, is € 2770,- bruto per maand. Afhankelijk van factoren, zoals het opleidingsniveau, jaren werkervaring en de cao, kan het salaris ook hoger of lager uitvallen. Met veel werkervaring kan een Systeembeheerder € 3745,- bruto verdienen.

Vragen over de vacature Systeembeheerder?

Ben je een vacature tegengekomen waar je vragen over hebt? Bij Burger Support stel je al je vragen 24/7 via WhatsApp. Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen door te bellen of mailen.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!