Vacature Secretaresse Enkhuizen

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je van plan om te solliciteren op een functie van Secretaresse in Enkhuizen? Begin dan met zoeken via Burger Support. We werken samen met tal van werkgevers in de buurt die op zoek zijn naar administratieve toppers die het overzicht kunnen bewaren.

Vacatures Secretaresse Enkhuizen

Openstaande functies als Secretaresse bij jou in de buurt

Ben je woonachtig in (de buurt van) Enkhuizen en staat een korte reistijd bij jou hoog in het vaandel? Burger Support biedt jou verschillende interessante vacatures voor Secretaresse aan in én rondom Enkhuizen. Bekijk ook ons aanbod in Zeewolde, Urk, Almere, Lelystad, Harderwijk, Noordoostpolder, Dronten en Emmeloord.

Gericht zoeken naar vacatures Secretaresse

Met de handige filterfunctie van Burger Support specificeer je je zoekopdracht. Vink het type dienstverband aan en vul steekwoorden in, zodat alleen geschikte vacatures tevoorschijn komen. Zo weet je zeker dat je alleen vacatures doorneemt die goed bij je passen. Indien gewenst assisteren we je graag bij het zoeken naar passende vacatures. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De functie Secretaresse

Wanneer je als Secretaresse aan de slag gaat, heb je een ondersteunende rol. Je draagt zorg voor de werkzaamheden van een leidinggevende binnen de organisatie. Denk hierbij aan het beheren van de agenda, het inplannen van afspraken, notuleren tijdens vergaderingen en telefoontjes aannemen. Omdat organisaties en de werkzaamheden van leidinggevenden verschillen, is iedere functie van Secretaresse uniek.

Zo kan je bijvoorbeeld als Secretaresse aan de slag voor een leidinggevende met veel fysieke afspraken. In dit geval plan je vaak de afspraken, ontvang je de gasten en notuleer je tijdens de vergadering. Of je werkt voor een manager die veel belafspraken heeft, waarbij je het mailverkeer moet onderhouden en de afspraken efficiënt moet inplannen.

Kortom, het beroep Secretaresse is zeer afwisselend en heeft een administratief en ondersteunend karakter. Je dient als Secretaresse communicatief zeer vaardig te zijn.

In welke sectoren kun je aan de slag als Secretaresse?

Vacatures voor Secretaresse vind je bij werkgevers in iedere sector. Het is een algemeen beroep dat niet gebonden is aan een specifieke branche. Wel kan het voorkomen dat er gevraagd wordt naar een gespecialiseerde Secretaresse, bijvoorbeeld op juridisch of medisch gebied.

Salarisindicatie van een Secretaresse

Het gemiddelde bruto maandsalaris van een Secretaresse ligt op € 2450,-. Minimaal verdient een Secretaresse gemiddeld € 2000,- bruto per maand en het maximum ligt op € 2900,-. Als gespecialiseerde Secretaresse zul je over het algemeen meer verdienen. Andere variabelen die je salaris bepalen, zijn onder andere je opleidingsniveau en ervaring.

Contact

Ben je benieuwd naar de functie Secretaresse? Of heb je je verdiept in een specifieke vacature, maar wil je graag meer informatie? Kom dan met ons in contact, zodat we je verder kunnen helpen. We staan 24/7 voor je klaar via WhatsApp. Uiteraard kun je ons ook bellen of mailen.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!