Vacature Sales Support Medewerker Almere

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Bekijk alle vacatures Sales Support Medewerker in Almere, solliciteer en wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe werkgever!

Vacatures Sales Support Medewerker Almere

Dé recruiter van Flevoland en omstreken

We zijn dé recruiter van heel Flevoland, en net daarbuiten, met vacatures uit Lelystad, Dronten, Emmeloord, Enkhuizen, Harderwijk, Zeewolde, Urk en de Noordoostpolder.

Een nieuwe stap in jouw carrière

Burger Support helpt je graag bij het zetten van een nieuwe stap in je carrière. Dit doen we onder andere door een zeer divers aanbod aan vacatures online te zetten en dit regelmatig aan te vullen met nieuwe uitdagende vacatures. Zo vind je altijd een vacature die bij jou past. Heb je nog vragen over een vacature of de zoektocht naar een baan, dan kun je op elk gewenst moment contact met een van onze consultants opnemen.

Wat doet een Sales Support Medewerker?

Als Sales Support Medewerker ben je de rots in de branding voor de accountmanager(s). Hierbij draag je vaak een coördinerende rol, waarin je helpt met het in goede banen leiden van het binnen halen van een nieuwe klant (zowel extern als intern) en/of het verwerken van een deel van de administratie, zoals orders. In sommige organisaties handelt de Sales Support het volledige verkooptraject af. Contact met klanten is erg belangrijk. Je moet als Sales Support Medewerker een goede band opbouwen met bestaande klanten. Hier heb je een vlotte babbel voor nodig. De rol is vergelijkbaar met die van een Commercieel Medewerker Binnendienst.

In welke sector kan ik aan het werk?

Een Sales Support Medewerker werkt voornamelijk in de profit sector in vrijwel alle beroepstakken:

  • Handel, groothandel en detailhandel
  • ICT
  • Industrie & productie
  • Techniek
  • Marketing

Wat is het takenpakket van een Sales Support Medewerker?

  • Het commercieel ondersteunen van accountmanagers met het uitbreiden, opstarten en onderhouden van huidige en nieuwe klanten.
  • Administratieve werkzaamheden, zoals het uitwerken van offertes en het verwerken van de mail.
  • Relatiebeheer met de klanten.
  • Het analyseren van kansen en uitdagingen bij klanten en daar op inspelen.
  • Uitwerken van rapportages.

Wat is het salaris?

Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting? Dan kun je aan de slag als Sales Support Medewerker. Gemiddeld verdien je tussen de € 2000,- en de € 4000,- bruto per maand. Welk salaris je ontvangt, hangt af van je exacte werkzaamheden en ervaring.

Bel, mail of WhatsApp ons

Bij vragen neem je eenvoudig telefonisch, via de mail of door middel van een WhatsAppbericht contact met ons op. We staan 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of je te voorzien van alle informatie. Daarnaast bieden we je graag hulp bij de zoektocht naar jouw ideale baan.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!