Vacature Projectmanager Almere

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Houd je overzicht, werk je met structuur binnen een project en heb je goede communicatieskills?  Dan zijn verschillende bedrijven in Almere op zoek naar jou! Bekijk alle openstaande vacatures Projectmanager in Almere en solliciteer direct.

Vacature Projectmanager Almere

Beginnen als Projectmanager bij een bedrijf net buiten Almere?

Niet alleen in Almere, maar ook in de omgeving zijn diverse bedrijven op zoek naar Projectmanagers. Om de kans op een baan te vergroten, verbreed je je zoekgebied iets. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de vacatures Projectmanager in Lelystad, Dronten, Zeewolde, Emmeloord, Harderwijk, Urk, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Een groot netwerk voor een zo divers mogelijk vacatureaanbod

Voor een zo divers mogelijk vacatureaanbod werken we samen met meer dan 1500 potentiële werkgevers door heel Flevoland en omstreken. Daardoor vind je bij Burger Support zowel parttime als fulltime functies.

Hulp nodig met de zoektocht naar een baan?

Burger Support staat klaar om je te helpen met de zoektocht naar je nieuwe baan. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn we 24/7 bereikbaar. Zo heb je op elk gewenst moment de hulp die je nodig hebt. Bel, stuur een bericht via WhatsApp of stuur ons een mail.

Wat doet een Projectmanager?

Projectmanagers behouden vaak een helikopterview bij grote en/of kleine projecten, van het begin tot het einde. Een Projectmanager denkt na over de doelstellingen en zorgt ervoor dat het projectteam weet wat het moet doen. Een Projectmanager behoudt daarnaast vaak het contact tussen de opdrachtgever en het team en beantwoordt vragen van zowel opdrachtgevers als het eigen projectteam. De opdrachtgever varieert van bijvoorbeeld een externe klant tot het bedrijf zelf.

In welke sector kan een Projectmanager werken?

Een Projectmanager kan in veel sectoren aan de slag. Daarom vind je naast de functietitel Projectmanager, gespecialiseerde functietitels zoals Projectmanager IT, Projectmanager Communicatie, Projectmanager Recruitment, Projectmanager Maritiem, Projectmanager Sales en Projectmanager Finance. Projectmanagers zijn daarnaast vaak nodig in de bouw en techniek sector.  

Hoe ziet het takenpakket van een Projectmanager eruit?

De taken van een Projectmanager zijn erg veelzijdig, dus geen dag is hetzelfde. Je krijgt vaak te maken met ad hoc vragen of problemen. Hier moet je goed op kunnen anticiperen.

Verder ziet je mogelijke takkenpakket er als volgt uit:

  • Opstellen van doelstellingen en/of een strategie op korte en lange termijn
  • Maken van een planning en projectbegroting
  • Organiseren van vergaderingen en werksessies
  • Het begeleiden van het projectteam en/of leidinggeven aan het projectteam
  • Bewaken van het budget en bijsturen waar nodig
  • Bewaken van planningen en deadlines
  • Onderhouden van contact met opdrachtgevers
  • Het oplossen van eventuele (organisatorische) problemen
  • Monitoren van risico’s en issues

Wat is het salaris van een Projectmanager?

De functie Projectmanager is, afhankelijk van het bedrijf en de branche, een hbo- of wo-functie. Het salaris van een Projectmanager verschilt per bedrijf. Dit hangt af van de omvang en het budget van de projecten, je ervaring en de cao van het bedrijf. Het brutosalaris ligt ongeveer tussen de € 2.500,- en de € 6.000,- per maand.

Neem contact op met Burger Support

Burger Support is 24/7 bereikbaar om antwoord te geven op al je vragen. Daarnaast geven we je graag advies en helpen we je in de zoektocht naar je nieuwe baan. Om contact op te nemen bel je naar (0320) 23 29 23, stuur je een mail naar welkom@burgersupport.nl of stuur je een berichtje via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!