Vacature Online Marketeer Emmeloord

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je op zoek naar een nieuwe functie en zie jij jezelf graag werken als Online Marketeer in Emmeloord? Zoek via Burger Support een baan die jou op het lijf geschreven is. Bekijk de vacaturelijst en ontdek de mogelijkheden in Emmeloord.

Vacatures Online Marketeer Emmeloord

Online Marketeer functies in heel Flevoland

Verbreed je zoekveld en ga in heel Flevoland en omliggende plaatsen op zoek. Zo heb je meerdere ijzers in het vuur en vergroot je de kans op een geschikte baan als Online Marketeer. Je vindt bij ons vacatures van bedrijven in Zeewolde, Harderwijk, Almere, Urk, Noordoostpolder, Enkhuizen, Dronten en Lelystad.

Filter op de relevantste vacatures

Door de gewenste filters toe te passen, zoek je alleen tussen Online Marketeer vacatures die voor jou relevant zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de locatie aanpassen, specifieke zoekwoorden gebruiken en het dienstverband selecteren. Kies uit fulltime, parttime en zelfs stages.

Hoe ziet je rol als Online Marketeer eruit?

Marketing is een breed begrip en dat geldt ook voor de functie Online Marketeer. De invulling verschilt per werkgever, maar over het algemeen ben je als Online Marketeer verantwoordelijk voor de online marketingstrategie van een merk of bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, zoals Sales en Communicatie. Door middel van verschillende online marketingactiviteiten en promotie zorg je voor het behoud van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten.

Wat doe je precies als Online Marketeer?

Als Online Marketeer hou je je bezig met verschillende taken:

  • Het uitvoeren van marktonderzoek
  • Online marketingstrategieën opstellen voor de organisatie, een merk of producten
  • Het ontwikkelen en evalueren van online communicatie en promotie
  • Resultaten rapporteren
  • Content schrijven en/of redigeren
  • De website SEO-optimaliseren (Search Engine Optimization)
  • Search Engine Advertising (SEA)

In welke branches kun je terecht?

Online Marketeers worden in vrijwel elke branche gezocht. In zo goed als iedere sector is marketing een must, dit geldt voor zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt.

Het salaris van een Online Marketeer

Meestal wordt er voor de functie Online Marketeer hbo- of wo-niveau gevraagd. Het gemiddelde salaris van een Online Marketeer ligt rond € 3000,- per maand. Wat jij uiteindelijk zult verdienen is van diverse factoren afhankelijk, maar over het algemeen ligt het salaris tussen € 2250,- en € 4100,- bruto per maand.

Vragen over de vacature Online Marketeer?

Heb je vragen over de algemene functie als Online Marketeer of over een specifieke vacature? Stel ze gerust aan Burger Support! Via WhatsApp zijn we dag en nacht bereikbaar, maar het is ook mogelijk om ons te mailen of bellen.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!