Vacature Office Manager Harderwijk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij dé onmisbare schakel als Office Manager bij een van de potentiële werkgevers waar een vacature Office Manager Harderwijk voor openstaat? Solliciteer dan vandaag nog! Wie weet ontmoet jij binnenkort je nieuwe collega’s.

Vacatures Office Manager Harderwijk

Werken in Flevoland

Wil je graag werken in dorpen en steden in en net buiten de provincie Flevoland? Dan kun je naast Harderwijk, terecht in bijvoorbeeld, Lelystad, Almere, Dronten, Emmeloord, Enkhuizen, Urk, de Noordoostpolder en Zeewolde.

Weet waar je aan toe bent

Bij Burger Support houden we van duidelijkheid, daarom hebben we onze vacatures zo ingericht dat je in één oogopslag ziet hoe een week als Office Manager in Harderwijk er bij een potentiële werkgever uitziet. Zo schat je beter in of de baan echt bij je past. Heb je hulp nodig in de zoektocht naar jouw ideale baan? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wat doet een Office Manager?

Als de schakel tussen de afdelingen en het management ben je verantwoordelijk voor de secretariële en/of organisatorische werkzaamheden binnen een organisatie. Je doel is alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. De exacte werkzaamheden verschillen per bedrijf.

In welke sector kan een Office Manager werken?

Een Office Manager is zowel in grote als kleine(re) organisaties welkom. Als Office Manager werk je meestal samen met P&O-adviseurs, managers, het secretariaat en de directeur. In een klein bedrijf ben je verantwoordelijk voor de hele organisatie, bij grote bedrijven is dit vaak een bepaald onderdeel van het bedrijf.

Wat voor taken heeft een Office Manager?

Een Office Manager heeft een erg veelzijdige baan. De taken variëren van het regelen van afspraken en het voorbereiden van vergaderingen tot aan het beheren van personele en facilitaire zaken. Daarom is het belangrijk dat jij als Office Manager accuraat bent en goed kunt plannen en organiseren.

Daarnaast voer je doorgaans de onderstaande taken uit:

  • Het organiseren en/of ondersteunen van bijeenkomsten
  • Facilitaire zaken, zoals het beheren van de voorraad
  • Zorgen voor een ordelijk en representatief kantoor
  • Afhandelen van inkomende en uitgaande correspondentie
  • (Secretarieel) ondersteunen van het management
  • Fungeren als aanspraakpunt voor eigen personeel en klanten
  • Ontvangen van cliënten
  • Administratieve en/of financiële ondersteuning, waaronder facturen aanmaken, dossiers archiveren en het verwerken van personeelsmutaties

Wat is het salaris van een Office Manager?

Voor de functie Office Manager vragen bedrijven meestal naar een potentiële werknemer met een afgeronde MBO 4, AD Officemanagement of HBO opleiding in de richting van Office Management. Daarnaast is het mogelijk om door omscholing binnen een bedrijf door te stromen als Office Manager. Het salaris is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder ervaring en leeftijd, en varieert tussen de € 2500,- en de € 4200,- bruto per maand.

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij het vinden van jouw potentiële werkgever of heb je vragen over een vacature? Stel ze dan direct aan onze consultants. Ze staan 24/7 voor je klaar. Bel, mail of stuur ons een whatsappbericht.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!