Vacature Medewerker Personeelszaken Dronten

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Houd jij je graag bezig met alle zaken rondom het personeel en ben je gemaakt voor het HR-vak? Ontdek hieronder de vacatures in Dronten voor de functie Medewerker Personeelszaken.

Vacatures Medewerker Personeelszaken Dronten

Vacatures voor Medewerker Personeelszaken buiten Dronten

Burger Support biedt ook vacatures aan in de nabije omgeving van Dronten. Zoek naar de functie Medewerker Personeelszaken in Lelystad, Almere, Zeewolde, Harderwijk, Urk, de Noordoostpolder, Enkhuizen en Emmeloord.

Filter op de relevantste vacatures

Zoek met de filteroptie van Burger Support naar vacatures voor Medewerker Personeelszaken om de functies te vinden die het beste bij jou aansluiten. We werken samen met veel werkgevers in en rondom Flevoland. Hierdoor bieden we vacatures aan voor verschillende niveaus: mbo+, hbo en wo.

Rol van de Medewerker Personeelszaken

Als Medewerker Personeelszaken voer je dagelijks het HR-beleid van de organisatie uit. Je bent in deze veelzijdige functie mede verantwoordelijk voor huidig en potentieel nieuw personeel. Je assisteert de manager van de afdeling HR of Personeelszaken en zorgt ervoor dat personeelsdossiers up-to-date zijn.

In welke sector kun je aan het werk?

Als Medewerker Personeelszake kun je in iedere sector aan het werk. Personeelszaken spelen namelijk in ieder bedrijf een belangrijke rol.

Waar ga je mee aan de slag als Medewerker Personeelszaken?

Wanneer je als Medewerker Personeelszaken gaat werken, merk je dat het een zeer veelzijdig beroep is. Vanzelfsprekend is de functie afhankelijk van de werkgever, maar taken die over het algemeen voorkomen, zijn:

  • Beheer van loon- en personeelsadministratie
  • Ziekteverzuim registreren en bijhouden
  • Personeelsdossiers actueel houden
  • Administratieve taken bijhouden, zoals in- en uitdiensttreding
  • Vacatureteksten opstellen
  • Organiseren van sollicitatiegesprekken
  • Ondersteuning van HR Manager

Wat verdien je als Medewerker Personeelszaken?

Als Medewerker Personeelszaken verdien je op basis van 40 uur per week minimaal € 2000,- bruto per maand en maximaal € 3500,- bruto per maand. Het gemiddelde fulltime maandsalaris is € 2750,- bruto. Naast de gegeven indicatie komen uitschieters naar boven en onder voor. Het salaris zal grotendeels af hangen van je opleidingsniveau, werkervaring en de werkgever.

Meer weten over onze vacatures Medewerker Personeelszaken?

Heb je nog onbeantwoorde vragen en wil je graag meer weten over onze vacatures? Burger Support staat voor je klaar om alle onduidelijkheden de wereld uit te helpen. Dit doen we 24/7 via WhatsApp, maar bellen en mailen is ook mogelijk.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!