Vacature Marketing Medewerker Noordoostpolder

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Begin je zoektocht naar een geschikte baan bij Burger Support. Bekijk de openstaande vacatures Marketing Medewerker in de Noordoostpolder en wie weet heb je binnenkort die toffe baan te pakken!

Vacatures Marketing Medewerker Noordoostpolder

Openstaande vacatures Marketing Medewerker dicht bij jou

Burger Support biedt een breed aantal vacatures aan van werkgevers in en rondom Flevoland. Ben je woonachtig in de Noordoostpolder, maar verbreed je graag je zoekveld? Kijk dan ook eens naar omliggende locaties, zoals Emmeloord, Almere, Zeewolde, Dronten, Harderwijk, Enkhuizen, Lelystad en Urk.

Overzichtelijk op een rij

Voor iedere functie zet Burger Support de vacatures overzichtelijk neer, zodat je snel ziet of er wat passends tussen zit. Twijfel je over een bepaalde vacature? Iedere vacature is voorzien van een duidelijke en volledige functieomschrijving, zodat je een compleet beeld krijgt van de baan. Als je twijfels nog niet zijn weggenomen, kun je 24/7 contact met ons opnemen voor meer informatie.

Een rol als Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker, ook wel Marketing Professional genoemd, heb je een uitvoerende rol in het marketingteam. Je houdt je bezig met gerichte promotie van de producten of diensten van je werkgever. Je weet op welke doelgroep je de promotie moet richten of zoekt dit uit. Het doel hiervan is om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

In welke branches worden Marketing Medewerkers gezocht?

Marketing Medewerkers zijn in elke algemene branche actief. De functie komt voor in vrijwel ieder bedrijf en ook in non-profitorganisaties. Als je dus affiniteit hebt met specifieke producten of diensten, kun je dit meenemen in je zoektocht naar een geschikte functie.

Je dagelijkse werkzaamheden

Wanneer je als Marketing Professional werkt, zul je je werkdagen vullen met een afwisselend en breed takenpakket:

  • Marktverkenning en -onderzoek uitvoeren
  • Klantenrelaties onderhouden
  • Reclame en promotie bedenken en ontwikkelen
  • Het organiseren van evenementen
  • Bewaking van het marketingbudget
  • Het marketingteam ondersteunen
  • De huisstijl bewaken en waarborgen in communicatie

Salarisindicatie Marketing Professional

Vaak wordt er voor de functie Marketing Professional mbo- of hbo-niveau gevraagd. Het bruto maandsalaris betreft minimaal € 1700,- en de maximale indicatie is € 3780,-. Let er wel op dat dit per werkgever verschilt en deze indicaties kunnen afwijken.

Vraag ons naar meer informatie

heb je een interessante functie op het oog, maar wil je graag meer informatie? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Je bereikt ons 24/7 via WhatsApp. Mailen of bellen is natuurlijk ook mogelijk.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!