Vacature Marketeer Almere

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Aan de slag als Marketeer in Almere? Bekijk de openstaande vacatures. Wie weet staat jouw droombaan er wel tussen!

Vacatures Marketeer Almere

Sta je open voor een baan in de buurt?

Sta je tevens open voor een baan in de omgeving van Almere? Ook dan kun je op je gemak de openstaande vacatures bekijken via Burger Support. In Almere ben je met de auto of met het openbaar vervoer snel in de omliggende plaatsen, zoals Lelystad, Dronten, Zeewolde, Emmeloord, Harderwijk, Urk, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Solliciteer op onze openstaande vacatures

We hebben onze vacatures zo opgebouwd dat je in één oogopslag kunt zien wat je potentiële werkgever aanbiedt, hoe je week er ongeveer uit gaat zien en wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de functie. Spreekt een van de openstaande vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Burger Support: persoonlijk en betrokken

Burger Support helpt al sinds 2005 iedereen die in of net buiten Flevoland wil werken met het vinden van een passende job. Dit doen we altijd met een persoonlijk en betrokken insteek. Heb je een vraag over een vacature of heb je hulp nodig bij het vinden van een baan? We zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag.

Wat doet een Marketeer?

Een Marketeer weet precies wat er moet gebeuren om een merk, product, dienst of organisatie goed in of op de markt te krijgen en te laten groeien. Doelstellingen van een Marketeer zijn onder andere:

 • Het bouwen van een sterke merkidentiteit
 • Naamsbekendheid vergroten
 • De (juiste) doelgroep bereiken
 • Leads generen en omzetten in klanten

Je specialiseren als Marketeer

De functie of de naam ‘Marketeer’ is een groot en breed begrip. De breed ontwikkelde marketeers werken aan alle facetten van de marketing en combineren hierbij de taken van online- en traditionele marketeers. Daarnaast is het mogelijk om je als marketeer te specialiseren als bijvoorbeeld Product Marketeer of Online Marketeer. Of nog verder als bijvoorbeeld SEO- of SEA-Specialist.

In welke sector kan een Marketeer aan de slag?

Een Marketeer kan zowel bij commerciële bedrijven als non-profit bedrijven terecht. Het gaat namelijk niet altijd om het verhogen van de verkoop van een product, maar ook het vergroten van het bereik en de naamsbekendheid van een onderneming, product of website.

Welke taken voert een Marketeer uit?

Om alle doelstellingen te bereiken, voert een Product Marketeer een aantal taken uit:

 • Het opstellen van een marketingplan
 • Het opzetten van een marktonderzoek
 • Het bedenken en realiseren van campagnes en promotie- en communicatie-uitingen.
 • Pr- en marketingactiviteiten coördineren
 • Creëren van de huisstijl

Houd je je als algemeen Marketeer naast traditionele marketingwerkzaamheden bezig met online marketingwerkzaamheden, dan komen onderstaande werkzaamheden daar vaak nog bij:

 • Search Engine Advertising (SEA)
 • Het SEO-optimaliseren (Search Engine Optimization) van de website
 • Afstemmen van de juiste usability op de website
 • Bedenken en uitvoeren van de socialmediastrategie
 • Het schrijven en redigeren van content

Wat is het salaris van een Marketeer?

Als Marketeer heb je een hbo- of wo-diploma nodig, vaak in de richting van Marketing & Communicatie. Het salaris ligt ongeveer tussen de € 2250,- en € 7500,- en varieert door je ervaring, werkzaamheden, specialisaties en door de cao van je potentiële werkgever.

Heb je nog vragen?

Stel ze dan gerust! We zijn via WhatsApp 24/7 bereikbaar. Het sturen van een mail of telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. We beantwoorden graag al je vragen.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!