Vacature Management Assistent Urk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Toe aan een nieuwe uitdaging als Management Assistent bij een werkgever op Urk? Bekijk dan het vacatureaanbod en solliciteer direct op een vacature die je aanspreekt.

Vacatures Management Assistent Urk

Ga aan de slag in plaatsen of dorpen in Flevoland

Naast Urk kent Flevoland nog meer plaatsen waar ze hard op zoek zijn naar nieuwe Management Assistenten. Bekijk ook eens het vacatureaanbod in: Almere, Dronten, Emmeloord, Zeewolde, Harderwijk, Lelystad, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Burger Support helpt je graag aan een nieuwe baan

Bij Burger Support helpen we je graag met de zoektocht naar je nieuwe baan. Iedere dag verbinden we potentiële kandidaten met onze opdrachtgevers. Doordat we een vaste samenwerking hebben met meer dan 1500 bedrijven, bieden we een gevarieerd aanbod vacatures aan. Wanneer je de ideale vacature hebt gevonden, solliciteer je eenvoudig online. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het vinden van een baan? Neem dan contact met ons op via de buttons. We zijn 24/7 bereikbaar.

Wat doet een Management Assistent?

Als Management Assistent ben je de rechterhand van het management. Je ondersteunt het management onder andere met administratieve en secretariële werkzaamheden.

In welke sector kun je aan de slag?

In iedere branche is er vaak wel een Management Assistent nodig. In de praktijk zien we echter vaak dat voornamelijk bedrijven in de profit sector op zoek zijn naar een Management Assistent.

Wat zijn de werkzaamheden van een Management Assistent?

De werkzaamheden die onder de rol van Management Assistent vallen zijn onder andere:

  • Het beheren van de agenda van het management
  • Het organiseren van vergaderingen, recepties, bijeenkomsten, evenementen en zakenreizen
  • Het behandelen van telefoonverkeer en e-mails
  • Het onderhouden van distributielijsten, organigrammen en personeelslijsten
  • Het ondersteunen van de receptie

De exacte invulling verschilt per werkgever.

Wat is het salaris?

Ondanks dat het salaris afhankelijk is van je werkgever, ervaring en je opleidingsniveau geven we je graag een salarisindicatie. Als Management Assistent verdien je gemiddeld tussen de € 2000,- en de € 4000,- bruto per maand. Vaak zijn bedrijven op zoek naar een Management Assistent met minimaal een afgeronde mbo 4 of hbo studie in de richting van economie, officemanagement of communicatie.

Wil je ons spreken?  

Wanneer je vragen of hulp nodig hebt, neem je contact met ons op door te bellen, mailen of een berichtje op WhatsApp te sturen. We zijn 24/7 bereikbaar, om je ieder moment van de dag te ondersteunen met je zoektocht naar een nieuwe baan.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!