Vacature Junior Controller Flevoland

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij zeer nauwkeurig en goed met Excelcijfers en financiën? Bekijk alle huidige vacatures en start als Junior Controller bij een van de onderstaande potentiële werkgevers in Flevoland.

Vacatures Junior Controller Flevoland

Werken in de Flevopolder

De Flevopolder heeft goed bereikbare steden en dorpen, zoals: LelystadAlmereZeewoldeDrontenEmmeloordUrkNoordoostpolder, Enkhuizen en Harderwijk 

Filter op het gewenste dienstverband

Voor tijdelijke, vaste, fulltime of parttime banen kun je terecht bij Burger Support. Onze HR Consultants staan 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden of je te begeleiden tijdens het vinden van een (nieuwe) baan. Gebruik de filterbalk om de vacatures te filteren.  

Wat doet een Junior Controller?

Een Junior Controller ondersteunt de (Senior) Controller bij diverse werkzaamheden met betrekking tot de financiële huishouding en het controleren en verbeteren van (financiële) bedrijfsprocessen. Als junior heb je meestal 0 tot 2 jaar ervaring, afhankelijk van het bedrijf waar je aan de slag gaat. Het is een ideale stap om jezelf te ontwikkelen en uiteindelijk door te groeien naar (Senior) Controller. 

Net als een Senior Controller kun je je als Junior Controller specialiseren in een bepaalde tak van het Controller vak, bijvoorbeeld: Junior Financial Controller en Junior Business Controller. 

In welke sector kan een Junior Controller werken? 

Elke onderneming heeft te maken met financiën, daarom kun je in vrijwel iedere branche aan de slag.  

Wat is het takenpakket? 

De exacte invulling van het takenpakket verschilt per bedrijf. Een aantal veelvoorkomende taken: 

  • Het signaleren en analyseren van knelpunten en afwijkingen in processen met betrekking tot financieel management.  
  • De Senior Controller ondersteunen met het opstellen van financiële begrotingen, rapporten en balansen.  
  • Plannings- en controlcyclussen 

Wat is het salaris van de functie? 

Het startsalaris ligt gemiddeld rond de € 2500,- bruto euro per maand. Wanneer je een aantal jaar ervaring hebt, ligt dit bedrag - afhankelijk van de cao, vaak hoger.  

Heb je vragen? Neem contact op 

Wanneer een van de vacatures vragen bij je oproept of je meer wilt weten, neem je contact met ons op door te bellen, mailen of een bericht te sturen op WhatsApp. Dit kan 24/7.  

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!