Vacature HR Officer Emmeloord

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Geef je zoektocht naar een gewenste baan binnen het HR vakgebied een boost en gebruik de hulp die Burger Support je biedt. Vacatures HR Officer in Emmeloord staan bij ons overzichtelijk op een rij, zodat je er snel achter komt of er wat voor jou tussen zit.

Vacatures HR Officer Emmeloord

Zoek ook in de buurt van Emmeloord

Ben je bereid om buiten Emmeloord te werken? We laten je ook graag kennismaken met werkgevers uit omringende plaatsen. Bekijk alle vacatures HR Officer per locatie: Lelystad, Urk, Dronten, Harderwijk, Zeewolde, Almere, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Maak gebruik van gerichte zoekopdrachten

Op onze website maak je eenvoudig gebruik van de zoekbalk. Als je wilt filteren op vacatures die goed bij je aansluiten, voer je hier relevante sleutelwoorden in. Kies ook uit fulltime en parttime dienstverband of zelfs stages.

De werkzaamheden van een HR Officer

De functie HR Officer heeft over het algemeen een administratieve invulling. Je hebt een uitvoerend beroep waarbij je het HR Management ondersteunt. Dit doe je door onder andere mutaties door te voeren in het personeelsinformatiesysteem, in- en uitdiensttredingen te verwerken, arbeidsovereenkomsten op te stellen en vacatureteksten te schrijven. Als HR Officer ben je een belangrijke schakel tussen het HR Management, het personeel van de organisatie en sollicitanten. Je bent dus goed in de omgang met anderen.

Concrete werkzaamheden die je bij dit beroep kan verwachten, zijn:

  • Het onderhouden van contact met uitzendbureaus
  • Salarisadministratie
  • Jubileums bijhouden en in goede banen leiden
  • Ondersteuning bij werving en selectie
  • Het voeren van sollicitatiegesprekken
  • Ondersteunen van personeel bij persoonlijke kwesties

Wat je verdient als HR Officer

Als je op zoek bent naar een baan als HR Officer, mag je rekenen op een minimaal maandsalaris van € 2000,- en een maximaal maandsalaris van € 3500,-. Houd er rekening mee dat dit brutosalarissen zijn. Het gemiddelde bruto maandsalaris van een HR Officer bedraagt € 2750,-. Jouw uiteindelijke salaris hangt af van onder andere je werkgever, je opleidingsniveau en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opleidingsniveau van een HR Officer

Werkgevers vragen over het algemeen tenminste een HBO opleidingsniveau voor de functie HR Officer. Daarnaast is het een pre als je een HR-gerelateerde opleiding hebt genoten, zoals Personeel en Arbeid of Human Resource Management. Werkgevers kijken voor deze functie ook vaak naar je werkervaring. Wil je je in deze rol graag verder ontwikkelen? Als HR Officer krijg je vaak de kans om door te groeien tot HR Manager!

Contact met Burger Support

Schakel de hulp van Burger Support in om jouw zoektocht snel te doen slagen. We vertellen je graag meer over de functie HR Officer en over andere vacatures. Je kunt ons bellen of mailen, maar we staan ook 24/7 voor je klaar via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!