Vacature HR Medewerker Lelystad

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wil je aan de slag als HR Medewerker in Lelystad? Bekijk onderstaande HR Medewerker vacatures in Lelystad en wie weet zit jij al snel aan het bureau bij je nieuwe werkgever!

Vacatures HR Medewerker Lelystad

Vacature HR Medewerker in Flevoland en omstreken

Sta je ook open voor een baan als HR Medewerker in omliggende plaatsen? Bekijk dan ook de vacatures HR Medewerker in Almere, Noordoostpolder, Emmeloord, Urk, Dronten, Zeewolde, Enkhuizen en Harderwijk.

Solliciteer direct!

Via Burgersupport.nl solliciteer je direct op openstaande vacatures HR Medewerker Lelystad. Met de filteroptie geef je eenvoudig aan in wat voor dienstverband je wilt werken, zoals fulltime, parttime of interim. Vacature gevonden die helemaal in jouw straatje past? Solliciteer dan direct door op de button ‘solliciteer nu’ te klikken. Schrijf een motivatiebrief waar je potentiële werkgever door weggeblazen wordt, upload je CV en vul je gegevens in. Wie weet zien we elkaar binnenkort voor een sollicitatiegesprek.

Onze medewerkers schieten je graag te hulp

Onze medewerkers staan 24/7 voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of je te helpen met punten waar je niet helemaal uitkomt. Stuur je vragen via WhatsApp, bel ons op 0320 23 29 23 of stuur een e-mail naar welkom@burgersupport.nl.

Wat doet een HR Medewerker?

Als HR Medewerker ben je een van de verantwoordelijke medewerkers over huidige en potentiële werknemers en alles wat daarbij komt kijken. Je ondersteunt de HR adviseur of HR manager en voert operationele taken uit.

In welke sector kan een HR Medewerker werken?

Als HR Medewerker kun je terecht binnen elke sector op de HR afdeling of bij Personeelszaken.

Hoe ziet het takenpakket van een HR Medewerker eruit?

Het werk van een HR Medewerker is heel divers: de ene dag bel je sollicitanten en de andere dag pak je wat administratieve werkzaamheden op, zoals de salarisadministratie en het doorsturen van mutaties naar de loonadministrateur. Nog meer taken die jij zou kunnen oppakken in je rol als HR Medewerker zijn:

  • Onboarding van nieuwe collega’s
  • Het bieden van ondersteuning bij het wervings- en selectieproces
  • Werkzaamheden omtrent vacatures, werkgeversverklaringen en contracten
  • Administratieve taken, zoals het verwerken van verzuim- en verlofdagen

Wat is het salaris van een HR Medewerker?

De functie HR Medewerker is, afhankelijk van de (potentiële) werkgever, een rol voor mensen met opleidingsniveau mbo of hbo. Het salaris varieert tussen de € 1400,- en de  € 3500,- bruto per maand.

Blijf up-to-date

Op de hoogte blijven van al onze nieuwe vacatures HR Manager Lelystad? Kijk dan regelmatig op onze website. We vullen de website wekelijks aan met nieuwe vacatures. Wie weet zit jouw droombaan ertussen!

Stel je vragen aan onze medewerkers

Wil je meer informatie over onze openstaande vacatures HR Medewerker in Lelystad? Bel, mail of stuur ons een bericht op WhatsApp. We helpen je graag.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!