Vacature HR Manager Dronten

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Heb je zin om een nieuw team aan personeel onder je hoede te nemen, eventuele conflicten op te lossen en geef je fantastisch advies over de werving en selectie van nieuw personeel? Bekijk dan al onze openstaande vacatures HR Manager Dronten! Spreekt een van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct online.

Vacatures HR Manager Dronten

Bekijk vacatures HR Manager rondom Dronten

Tovert een van onze openstaande vacatures HR Manager in Dronten nog niet dié glimlach op je gezicht? Misschien vind je je droombaan wel in de omgeving van Dronten, zoals Lelystad, Almere, Zeewolde, Emmeloord, Harderwijk, Urk, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Helpen we jou ook bij het vinden van een baan?

Burger Support helpt al meer dan 15 jaar met plezier werkzoekenden aan een nieuwe baan. Elk jaar verbeteren we onze dienstverlening, zodat we je steeds beter van dienst zijn. Daarnaast werken we inmiddels samen met 1500+ potentiële werkgevers! We geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak. Hulp nodig? Neem dan wanneer het jou uitkomt contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wat doet een HR Manager?

Een HR Manager, ook wel een Human Resource Manager, is verantwoordelijk voor het functioneren, de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers binnen de organisatie. Daarnaast is de HR Manager altijd zeer (strategisch) betrokken bij eventuele fusies en overnames.  

In welke sector kan een HR Manager werken?

Een HR Manager heb je bij elk (relatief groot) bedrijf nodig en bij zowel commerciële bedrijven als bij overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Je hebt contact met meerdere partijen binnen het bedrijf, zoals het personeel en het bestuur. Daarnaast heb je als HR Manager te maken met verschillende vakbonden.  

Wat voor taken heeft een HR Manager?

De taken van een HR Manager zijn sterk afhankelijk van de organisatie waar je werkt. Over het algemeen voer je als HR Manager de volgende taken uit:

  • Het Human Resource beleid bepalen, voeren en opvolgen.
  • De interne communicatie tussen het management en het personeel verzorgen.
  • Advies geven over het organisatieklimaat.
  • Contact hebben met vakbonden en/of ondernemingsraden.
  • Het bepalen van het wervings- en selectiebeleid van nieuw personeel.
  • Organiseren en coördineren van functioneringsgesprekken.
  • Het uitstroombeleid vormgeven.
  • Het eventueel organiseren van fusies en reorganisaties.
  • Handhaven van procedures met betrekking tot salaris, verlof, ziekte, bonussen en ontslag.
  • Het stimuleren en regelen van trainingen en bijscholing voor het personeel.

Wat is het salaris van een HR Manager?

Het salaris van een HR Manager hangt onder andere af van je opleidingsniveau. Je kunt zowel met een mbo-, hbo- als een wo-diploma aan de slag als HR Manager. De taken en verantwoordelijkheden zien er per opleidingsniveau vaak net iets anders uit. Het salaris ligt tussen de € 3500,- en € 4800,- per maand.

Een van onze consultants spreken?

Wil je graag een van onze consultants spreken? Dan kan! Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus je neemt contact met ons op wanneer het jou uitkomt. Stuur je liever een berichtje via WhatsApp? Ook dat is mogelijk.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!