Vacature HR Business Partner Flevoland

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar een baan als HR Business Partner in Flevoland? Zoek dan naar geschikte functies bij Burger Support. We zetten alle beschikbare vacatures van werkgevers in Flevoland overzichtelijk voor je op een rij.

Vacatures HR Business Partner Flevoland

Alle HR Business Partner vacatures in Flevoland

In heel Flevoland en omliggende plaatsen bieden we vacatures voor de functie HR Business Partner aan. Zoek je liever lokaler? Bekijk dan het aanbod in Zeewolde, Emmeloord, Urk, Enkhuizen, Harderwijk, Noordoostpolder, Lelystad, Almere en Dronten.

Zoek makkelijk naar de geschiktste vacatures

Vanzelfsprekend heb je een aantal eisen waar jouw gewenste nieuwe baan aan moet voldoen. Daarom bieden we je de optie om eenvoudig te filteren op bijvoorbeeld locatie en dienstverband. Daarnaast zoek je met steekwoorden nog gerichter, zodat je in één oogopslag ziet welke werkgevers op zoek zijn naar een HR Business Partner.

Waarmee je als HR Business Partner aan de slag gaat

Als HR Business Partner kun je actief zijn op operationeel, strategisch en tactisch niveau. Je bent verantwoordelijk voor constante verbetering van het HR-beleid. Daarnaast ondersteun je klanten van de organisatie op gebied van HR. Je bent dagelijks bezig met de uitvoering van diverse projecten, waarbij ontwikkeling en verbinding tussen organisaties en collega’s voorop staan.

Waar bestaat je takenpakket uit?

De functie HR Business Partner is zeer veelzijdig en verschilt qua invulling per werkgever. Verantwoordelijkheden die vaak voorkomen binnen dit beroep zijn:

  • Het ondersteunen en adviseren van directie, leidinggevenden of klanten op gebied van HR
  • Begeleiding bieden bij veranderprocessen binnen het HR-beleid
  • Het leiden van of deelnemen aan HR-projecten
  • Advies uitbrengen over verschillende HR-thema’s, zoals verzuim, arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling
  • Het uitvoeren van analyses en opstellen van rapporten
  • Zorgdragen voor het up-to-date houden van het HR-handboek

Het salaris van een HR Business Partner

Wat je als HR Business Partner gaat verdienen, is afhankelijk van of je een uitvoerende rol of een strategische rol gaat bekleden. Het gemiddelde bruto maandsalaris van een uitvoerende HR Business Partner ligt tussen de € 2900,- en € 3500,- per maand. Vanzelfsprekend kan dit, afhankelijk van je ervaring, ook hoger of lager uitvallen. Ga je een strategische rol bekleden? Dan kun je rekenen op een hoger bruto maandsalaris van € 3500,- tot € 5000,-.

Wil je meer weten over deze functie?

Voor vragen over de functie HR Business Partner of een specifieke vacature kun je contact met ons opnemen. Burger Support staat 24/7 voor je klaar via WhatsApp. Je kunt ons ook bellen of mailen als daar je voorkeur naar uitgaat.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!