Vacature HR Assistent Harderwijk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je op zoek naar een baan als HR Assistent? Burger Support geeft je een vliegende start door alle vacatures HR Assistent in Harderwijk overzichtelijk op een rij te zetten. Kijk in de vacaturelijst of er een geschikte functie tussen zit voor jou.

Vacature HR Assistent Harderwijk

Vacatures HR Assistent in en rondom Harderwijk

Burger Support helpt je graag met het vinden van jouw baan als HR Assistent in Harderwijk, maar ook in andere plaatsen binnen en buiten Flevoland. Zo vind je vacatures HR Assistent van werkgevers uit Dronten, Emmeloord, Zeewolde, Lelystad, Urk, Noordoostpolder, Enkhuizen en Almere.

De filterfunctie van Burger Support

Met de handige filterfunctie van Burger Support weet je zeker dat je alleen naar vacatures zoekt die echt bij jou passen. Zoek je naar een parttime of fulltime dienstverband? Een stage? Of filter je liever op opleidingsniveau? Voer de relevante zoekwoorden in en bekijk het aanbod van werkgevers in de regio.

Wat doe je als HR Assistent?

Zoals de functienaam al zegt, bekleed je een assisterende rol. Je helpt collega’s en houdt je bezig met onder andere het HR beleid, communicatie naar het personeel en sollicitaties. Daarnaast voer je veel administratieve werkzaamheden uit, zoals verzuimregistratie, notuleren bij vergaderingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Het takenpakket van de HR Assistent

Als HR Assistent heb je een breed takenpakket. Uiteraard verschillen de specifieke werkzaamheden per werkgever en diens HR afdeling, maar als HR Assistent houd je je over het algemeen bezig met:

  • Vacatureteksten schrijven
  • Functieomschrijvingen opstellen
  • Het creëren, up-to-date houden en beëindigen van arbeidsovereenkomsten
  • De personeelsplanning bijhouden
  • Jubileumvieringen coördineren
  • Fungeren als aanspreekpunt voor personeel
  • Salarisadministratie
  • Personeelsdossiers bijhouden

In wat voor soort organisatie kun je aan de slag?

De functie HR Assistent is niet gebonden aan een specifieke sector. De meeste werkgevers die op zoek zijn naar een HR Assistent, zijn middelgrote tot grote organisaties en hebben vaak een aparte HR afdeling. Dit kunnen commerciële bedrijven zijn, maar ook overheidsinstanties of non-profitorganisaties.

Jouw salaris als HR Assistent

Het gemiddelde bruto maandsalaris van een HR Assistent is € 2100,-. Dit is op basis van een 40-urige werkweek. De minimale salarisindicatie van een HR Assistent bedraagt € 1700,- bruto per maand en het maximale salaris is € 3300,- bruto per maand. Wat jij als HR Assistent zal verdienen is afhankelijk van onder meer je ervaring, opleidingsniveau en de arbeidsvoorwaarden.

Neem voor vragen contact op met Burger Support

Burger Support assisteert je graag, zodat jij de geschiktste baan vindt. Voor vragen over de functie of een specifieke vacature neem je contact met ons op door te bellen of mailen. Ook kun je ons op ieder moment, dag en nacht, bereiken via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!