Vacature HR Adviseur Flevoland

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Zoek je een nieuwe werkplek? Burger Support helpt je graag aan een nieuwe baan! Bekijk de vacatures HR Adviseur Flevoland en solliciteer op een fulltime of parttime baan in je favoriete sector.  

Vacatures HR Adviseur Flevoland

Staat jouw bureau wellicht in Flevoland of omstreken?

Heb je een voorkeur voor het werken in een specifieke stad of dorp in of net buiten Flevoland? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze vacatures HR Adviseur in de specifieke steden en dorpen, zoals: LelystadAlmereDrontenZeewolde, EmmeloordUrk, Noordoostpolder en Harderwijk 

We verbinden sollicitanten met onze opdrachtgevers

Wij van Burger Support verbinden jou als (potentieel) sollicitant aan de tofste opdrachtgevers in en rondom FlevolandDit doen we dagelijks met heel veel plezier en enthousiasme. Doordat we samenwerken met 1500+ werkgevers hebben we een zeer divers aanbod aan vacaturesWil je meer informatie over een specifieke vacature? Over ons? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op wanneer het jou uitkomt.  

Wat doet een HR Adviseur?

Een HR Adviseur zorgt voor alles omtrent het personeel en het organisatiebeleid van het bedrijf. Competenties, zoals: samenwerken, bemiddelen, coachen, overtuigen en goed kunnen luisteren zijn superbelangrijk voor deze rol. Een HR Adviseur en/of een HR Functionaris ondersteunt en assisteert vaak de HR Manager 

In welke sector kun je werken? 

Je kunt in elke sector aan de slag. In iedere sector werken ze met een personeelsbeleid. Dit geeft je de mogelijkheid om in een branche te werken die je het meeste aanspreekt! 

Wat is het takenpakket van een HR Adviseur?  

Een werkdag ziet er voor jou als HR Adviseur, ook wel HR Functionaris genoemd, veelzijdig uit. Je beantwoordt vragen of behandelt cases van het personeel. Je bent een sparringpartner voor al het personeel en adviseert leidinggevenden en het management met betrekking tot het aannemen van de juiste personen en het verbeteren van de HR-processen. Daarnaast ben je vaak verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van personeel, het verzuimbeleid, faciliteer je opleidingen en trainingen voor het personeel, verwerk je de bijbehorende administratie en bemiddel je bij conflicten. 

Wat is het salaris? 

Het salaris is geheel afhankelijk van je opleidingsniveau en het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Vaak zoeken bedrijven een nieuwe HR Adviseur met minimaal een afgeronde HBO studie in de richting van Personeel en Arbeid. Gemiddeld verdien je tussen de € 2700,- en de € 4200,- bruto per maand.  

Hulp nodig?  

De zoektocht naar een baan kan erg lastig zijn, daarom helpen we je graag op weg. Neem bij vragen of voor hulp contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar. Belmail of stuur ons een whatsappbericht 

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!