Vacature Financieel Administratief Medewerker Zeewolde

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Net klaar met je opleiding of ben je toe aan een baan als Financieel Administratief medewerker bij een andere werkgever? Bekijk onderstaande vacatures in Zeewolde en zet de volgende stap in jouw carrière.

Vacatures Financieel Administratief Medewerker Zeewolde

Werken als Financieel Administratief Medewerker buiten Zeewolde

Niet alleen in Zeewolde zijn we hard op zoek naar medewerkers die de financiële afdelingen van verschillende bedrijven willen ondersteunen. Ook in andere plaatsen in Flevoland en omstreken zijn we nog op zoek naar financiële toppers, zoals in Lelystad, Almere, Noordoostpolder, Emmeloord, Urk, Dronten, Enkhuizen en Harderwijk.

Solliciteer via Burger Support

Burger Support helpt je graag met het vinden van jouw volgende uitdaging als Financieel Administratief Medewerker. Wanneer je vragen hebt of hulp kunt gebruiken, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via een van de onderstaande buttons. Op onze website zoek je door middel van de filterfunctie eenvoudig naar het juiste type dienstverband, zoals fulltime of parttime. Zit er een aantrekkelijke vacature Financieel Administratief Medewerker Zeewolde voor je tussen? Solliciteer dan direct online! Na het insturen van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wat doet een Financieel Administratief Medewerker?

Als Financieel Administratief Medewerker ben je erg secuur, ordelijk en kun je je natuurlijk helemaal verdiepen in de financiële cijfers. Jij zoekt alles uit tot op de laatste cent. Je ondersteunt de Administrateur bij de financiële administratie van de organisatie waar je werkt. Bij kleinere bedrijven is het mogelijk dat jij als Financieel Administratief Medewerker de volledige verantwoordelijkheid draagt over de financiële administratie, dan is Boekhouder ook een passende titel voor jouw functie.

In welke sector kan een Financieel Administratief Medewerker werken?

In elke sector is het mogelijk om als Financieel Administratief Medewerker aan de slag te gaan. Uiteraard moet je voor deze functie een financiële opleiding of cursus hebben afgerond. De functie Financieel Administratief Medewerker valt onder de beroepsgroep Administratief en Secretarieel.

Wat zijn de werkzaamheden van een Financieel Administratief Medewerker?

Werkzaamheden waar je als Financieel Administratief Medewerker vaak mee aan de slag gaat, zijn:

  • Inboeken van bank- en kasboek
  • Debiteurenadministratie
  • Crediteurenadministratie
  • Controleren en verwerken van inkomende en uitgaande facturen (facturatie)

Wat is het salaris van een Financieel Administratief Medewerker?

De rol van Financieel Administratief Medewerker wordt vaak ingenomen door mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Het salaris ligt gemiddeld tussen de € 1900,- en de € 2900,- bruto per maand.

Zit jouw nieuwe werkgever er de volgende keer wel tussen?

Heb je tussen het huidige vacatureaanbod nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Geen paniek! Doordat we onze vacatures Financieel Administratief Medewerker Zeewolde regelmatig aanvullen, zit de vacature van je toekomstige werkgever er volgende keer wellicht wel tussen.

Neem contact met ons op

We helpen je graag met het vinden van de ideale baan. Heb je vragen? Bel of mail ons. Stuur je liever een berichtje op WhatsApp? Dat is ook goed. We zijn 24/7 bereikbaar!

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!