Vacature Financial Controller Dronten

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Heb jij een passie voor het financiële vak en ben je van plan om de volgende stap in je carrière te zetten? Vind passende vacatures in Dronten via Burger Support en zet jouw financiële expertise in voor je nieuwe werkgever.

Vacatures Financial Controller Dronten

Op zoek buiten Dronten

Zoek ook buiten Dronten naar Financial Controller vacatures om jouw kansen te vergroten. Burger Support biedt vacatures aan van werkgevers die in de buurt van Dronten zijn gevestigd. Zoek naar mogelijkheden in Almere, Harderwijk, Emmeloord, Lelystad, Urk, Enkhuizen, Zeewolde of de Noordoostpolder.

Kies uit de relevantste vacatures

Met de handige filterfunctie van Burger Support zoek je makkelijk naar vacatures die voor jou relevant zijn. Dit doe je door te zoeken met behulp van steekwoorden en te filteren op het gewenste dienstverband. Burger Support stelt vacatures van werkgevers in en rondom Dronten beschikbaar en zet ze voor jou op een rij.

Wat houdt jouw rol als Financial Controller in?

In de functie Financial Controller houd je je bezig met bedrijfskundige, strategische en financiële werkzaamheden. Hierbij heb je tegenover de directie van de organisatie een adviserende en ondersteunende rol. De functie Financial Controller ligt dicht bij de normale Controller functie, maar het verschil is dat de Financial Controller zich alleen bezighoudt met financiële kwesties.

In welke branches vind je Financial Controllers?

Een baan als Financial Controller is niet gebonden aan een specifieke branche, wat betekent dat je de functie in meerdere sectoren kunt bekleden. Wel zijn vacatures voor Financial Controller vaak afkomstig uit de bankensector, de bouw, finance, groothandel & detailhandel, ICT, vastgoed en zakelijke dienstverlening.

Dagelijkse bezigheden als Financial Controller

Als je aan de slag gaat als Financial Controller, kun je een breed en financieel gerelateerd takenpakket verwachten. Afhankelijk van de organisatie waar je voor gaat werken, zal je je bezighouden met:

  • Financiële rapportages
  • Het verrekenen van kosten
  • Het maken van financiële balansen
  • Strategische meerjarenplannen
  • Financiële adviezen
  • Winst- en verliesberekeningen
  • Het opstellen van begrotingen
  • Investeringsanalyses
  • Jaarrekeningen

Jouw inkomen als Financial Controller

Het salaris van een Financial Controller is zeer uiteenlopend met een minimum van € 2500,- bruto per maand tot een maximum van € 5500,- bruto per maand. Gemiddeld verdient een Financial Controller € 4000,- bruto per maand. De salarissen zijn gebaseerd op een fulltime functie. Houd er rekening mee dat jouw exacte salaris afhangt van onder andere de werkgever, je ervaring en je opleidingsniveau.

Nieuwsgierig over de functie en meer weten?

Is je interesse naar een functie als Financial Controller gegroeid? Kom meer te weten over de rol en neem contact met ons op. We helpen je graag verder door meer informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Je bereikt ons telefonisch, per mail of via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!