Vacature Directiesecretaresse Enkhuizen

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wil je in Enkhuizen aan de slag als Directiesecretaresse? Burger Support maakt het aanbod vacatures Directiesecretaresse voor jou inzichtelijk. Zoek snel naar interessante vacatures en ontdek of jouw nieuwe uitdaging ertussen zit!

Vacatures Directiesecretaresse Enkhuizen

Vacatures Directiesecretaresse in jouw nabije omgeving

Is een baan in de buurt voor jou belangrijk? Bijvoorbeeld omdat je niet van lange reistijden houdt of om andere praktische redenen? Niet alleen hebben we alle openstaande vacatures Directiesecretaresse in Enkhuizen op een rij gezet, maar ook voor alle plaatsen in de buurt: Urk, Zeewolde, Noordoostpolder, Almere, Harderwijk, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

Filter op basis van je wensen

Om gericht en op basis van jouw gestelde eisen te zoeken, maak je gebruik van ons handige zoekfilter. Zo zoek je in de gewenste omgeving, kies je het dienstverband en vul je belangrijke sleutelwoorden in. Op die manier komen alleen relevante vacatures Directiesecretaresse tevoorschijn en sluit je niet-passende vacatures uit. Ontvang je liever hulp van onze specialisten? Neem dan contact op, zodat we je verder kunnen helpen. We zijn 24/7 bereikbaar.

Aan de slag als Directiesecretaresse

Binnen de administratieve beroepsgroep is Directiesecretaresse een van de hoogste functies. Tussen reguliere Secretaresse en Directiesecretaresse zit namelijk een groot verschil. Je bent hét aanspreekpunt van de directeur of directrice en ondersteunt hem of haar bij dagelijkse werkzaamheden. Zo houd je de agenda bij, verzorg je de dagelijkse planning, plan je (bel)afspraken in en woon je ze bij om te notuleren.

Als Directiesecretaresse moet je snel kunnen handelen, communicatief zeer vaardig zijn en efficiënt kunnen plannen. Je ontvangt gasten, neemt telefoontjes aan en beantwoordt mailtjes. Het beroep is zeer ondersteunend van aard.

Welke branches vragen om een Directiesecretaresse?

De functie Directiesecretaresse is niet gebonden aan een bepaalde sector. In iedere sector kun je aan de slag als Directiesecretaresse. Over het algemeen is de vraag afkomstig van middelgrote en grote organisaties.

Wat verdient een Directiesecretaresse?

Het salaris van een Directiesecretaresse ligt gemiddeld op € 2400,- bruto per maand. Het minimum ligt op € 2000,- en het maximum op € 3500,-. Uiteraard zijn dit schattingen en hangt het exacte salaris dat je gaat verdienen af van onder andere opleidingsniveau, ervaring en de werkgever. Vaak hangt het salaris samen met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon en laptop van de zaak.

Ontvang je graag meer informatie?

Heb je hulp nodig bij je zoektocht? Of heb je een vraag over een specifieke vacature? Twijfel niet en neem meteen contact met ons op. De professionals van Burger Support beantwoorden je vragen 24/7 via WhatsApp en helpen je graag met het vinden van de ideale vacature. Als je voorkeur uitgaat naar bellen of mailen, kan dit natuurlijk ook!

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!