Vacature Customer Support Zeewolde

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij behulpzaam ingesteld en pas je dit graag toe in je werk? Maak dan de volgende stap in je carrière en solliciteer op een vacature Customer Support. Bekijk alle beschikbare vacatures in Zeewolde en onderneem direct actie!

Vacatures Customer Support Zeewolde

Customer Support vacatures in de nabije omgeving

Kijk ook in omliggende plaatsen van Zeewolde naar vacatures Customer Support. Zo zoek je alsnog in de buurt van jouw woonplaats, maar vergroot je de slagingskans op een mooie functie. Bekijk het aanbod in Lelystad, Emmeloord, Enkhuizen, Urk, Almere, Noordoostpolder, Dronten of Harderwijk.

Zoeken naar specifieke vacatures

Zoek je liever snel en gericht naar vacatures, omdat je specifieke wensen hebt? Dat kan met de handige filterfunctie. Zo kies je tussen een fulltime of parttime dienstverband, stages en vul je kernwoorden in waarmee je jouw zoekopdracht specificeert. Onze specialisten zoeken ook graag voor je. Neem contact met ons op en bespreek je wensen.

Jouw doel is om klanten verder te helpen

De afdeling Customer Support is in het leven geroepen om klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit kan gaan om advies voorafgaand aan de aankoop of over problemen met het product na de aankoop. Jij staat deze klanten dagelijks te woord en doet er alles aan om ze verder te helpen. Vaak gebeurt dit telefonisch, maar ook per mail, via social media en chatberichten.

Past dit beroep bij jou?

In een Customer Support functie werk je oplossingsgericht en kan je je goed inleven in de klant. Je schakelt snel en weet waar de klant behoefte aan heeft. Je bent sociaal, communicatief vaardig en kan goed met verschillende typen mensen omgaan.

Het salaris dat je kan verwachten

Een rol als Customer Support Medewerker levert je een gemiddeld bruto maandsalaris van € 2400,- op. Afhankelijk van onder andere je werkervaring en genoten opleiding(en) mag je een bruto maandsalaris van minimaal € 2000,- en maximaal € 2800,- verwachten.

Heb je vragen over de functie?

Neem dan contact met ons op! De specialisten van Burger Support staan met een glimlach voor je klaar. We beantwoorden je vragen telefonisch, per mail of 24/7 via WhatsApp. Op zoek naar soortgelijke functies? Neem eens een kijkje bij de vacatures Customer Service Representative of Klantenservice Medewerker.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!