Vacature Customer Service Representative Emmeloord

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Sta jij graag klanten met prangende vragen te woord om ze zo goed mogelijk te helpen? Dan ben jij geknipt voor een functie als Customer Service Representative. Kijk snel in het aanbod van Burger Support en ontdek interessante vacatures in Emmeloord.

Vacatures Customer Service Representative Emmeloord

Aanbod in en rondom de Flevopolder

Niet alleen zetten we de Customer Service Representative vacatures van werkgevers in Emmeloord op een rij, dit doen we ook voor werkgevers in en rondom de Flevopolder. Zo zoek je alsnog dichtbij huis, maar vergroot je de kans op het vinden van die gewenste baan. Werp ook eens een blik op vacatures uit Lelystad, Almere, Zeewolde, Enkhuizen, Urk, Harderwijk, Noordoostpolder en Dronten.

Snel en gericht zoeken

Onze zoekfunctie is voorzien van een handig filter, waardoor jij makkelijk zoekt op het gewenste dienstverband, opleidingsniveau of specifieke sleutelwoorden. Word je liever geholpen door een specialist? Neem dan contact met ons op, zodat we gericht voor je op zoek kunnen of je vragen over een bepaalde vacature kunnen beantwoorden.

Jouw rol als Customer Service Representative

Wanneer je aan het werk gaat als Customer Service Representative, heb je dagelijks contact met tientallen klanten. Je staat ze telefonisch, per mail of via de chat te woord en helpt ze zo goed mogelijk. Bijvoorbeeld door hun vragen te beantwoorden over het gebruik van een product, garantie, retourvoorwaarden en eventuele problemen. Jouw doel is om de klant tevreden te maken of houden en het probleem op te lossen. Om deze functie goed uit te voeren ben je in ieder geval:

  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel
  • Sociaal

In welke branches kun je aan de slag?

In iedere branche vind je bedrijven met een aparte klantenservice afdeling: van service rondom eenvoudige gebruiksartikelen tot aan uitleg over complexe diensten. Dit betekent dat de functie Customer Service Representative niet gebonden is aan een specifieke branche.

Wat wordt jouw maandsalaris?

Als je solliciteert naar een baan als Customer Service Representative, mag je uitgaan van minimaal € 2000,- als bruto maandsalaris. Dit kan oplopen tot maximaal € 2800,- bruto per maand. Het gemiddelde bruto maandsalaris ligt op ongeveer € 2400,-. Houd wel in het achterhoofd dat dit globale cijfers zijn en jouw salaris afhangt van o.a. opleidingsniveau, ervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontvang je graag meer informatie?

De HR-specialisten van Burger Support vertellen je graag alles over het vacatureaanbod. Zowel algemene vragen als specifieke vragen over een vacature stel je gerust aan ons. Je bereikt ons via 0320 232 923, welkom@burgersupport.nl of 24/7 via WhatsApp.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!