Vacature Controller Enkhuizen

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wil jij jouw eigenschappen en talenten als Controller graag inzetten bij een nieuwe werkgever? Dat kan. Bij Burger Support vind je openstaande vacatures als Controller in Enkhuizen en omgeving. Solliciteer vandaag nog op jouw volgende uitdaging. 

Vacatures Controller Enkhuizen

Het verbreden van je zoekgebied

Wil je op de hoogte zijn van alle openstaande vacatures in de omgeving van Enkhuizen? Door je zoekgebied te vergroten vind je nóg meer openstaande vacatures, waardoor je de kans op een baan vergroot! Bekijk de openstaande vacatures Controller ook eens in: Lelystad, Dronten, Almere, Emmeloord, Harderwijk, Urk, Noordoostpolder en Zeewolde.

Fulltime, parttime en interimfuncties

Burger Support doet er alles aan om een zo divers mogelijk vacatureaanbod aan te bieden. Daarom werken we samen met meer dan 1500 werkgevers door heel Flevoland en omstreken. Zo heb je keuze voor een functie als Controller bij bedrijven in veel verschillende sectoren. Door middel van de filterfunctie op onze website filter je gemakkelijk op fulltime of parttimefuncties. Zo zie je enkel de vacatures van jouw gewenste type dienstverband. Wel zo makkelijk!

Onze medewerkers staan 24/7 voor je klaar

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via WhatsApp. Zo kun jij een vraag stellen of hulp inschakelen wanneer het jou uitkomt. Het sturen van een mail of telefonisch contact opnemen is ook mogelijk.

Wat doet een Controller?

Als Controller heb je een erg veelzijdige baan waar je je geen dag hoeft te vervelen. Een Controller beheerst (vaak samen met het management) de financiële huishouding van het bedrijf en controleert of bedrijfsprocessen met betrekking tot financieel management verbeterd kunnen worden.

Als Controller is het mogelijk om jezelf te specialiseren. Daarom zie je naast Controller vaak vacatures als bijvoorbeeld Financial Controller en Business Controller voorbijkomen. De insteek en de invulling zijn dan net iets anders. Toch is er een aantal algemene taken die je als Controller vaak uitvoert.

In welke sector kan een Controller werken?

Een Controller is een financiële functie. Doordat elke onderneming te maken heeft met financiën kun je in vrijwel alle sectoren terecht.

Welke taken voert een Controller uit?

Een Controller houdt zich onder andere bezig met de volgende taken:

  • Plannings- en controlcyclussen
  • Het opstellen van financiële rapportages, investeringsanalyses, balansen, begrotingen, managementrapportages en meer
  • Het opstellen van budgetten en forecasts
  • Het verbeteren van de werkprocessen met betrekking tot financieel management
  • Eventueel leidinggeven aan de financiële afdeling

Daarnaast is het voor een Controller extra van belang om goed om te gaan met vertrouwelijke informatie over de financiën en resultaten van de organisatie.

Wat is het salaris van een Controller?

Wanneer je een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond, kun je starten met een baan als Controller. Een Controller verdient, afhankelijk van de ervaring, de bevoegdheden en de specifieke cao van de werkgever, ongeveer tussen de € 2500,- en de € 7100,- euro bruto per maand.

Behoefte aan meer informatie? 

Wil je meer informatie over de functie of een van de openstaande vacatures? Neem dan telefonisch, via de mail of door middel van een WhatsAppbericht contact met ons op. We helpen je graag in de zoektocht naar je nieuwe baan.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!