Vacature Commercieel Medewerker Buitendienst Urk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij op zoek naar een commerciële functie in de buitendienst? Neem dan een kijkje in het aanbod van Burger Support. Je vindt bij ons alle vacatures Commercieel Medewerker Buitendienst van werkgevers op Urk.

Vacatures Commercieel Medewerker Buitendienst Urk

Vacatures Buitendienst Medewerker in de regio

Spreid je kansen op die gewenste baan en verbreed je zoekveld. Door ook naar vacatures Buitendienst Medewerker van werkgevers rondom Urk te zoeken, vind je meer aanbod en zorg je voor meerdere ijzers in het vuur. Bekijk ook de vacatures van werkgevers in Zeewolde, Enkhuizen, Almere, Harderwijk, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Emmeloord.

Gericht zoeken met ons filter

Om het zoeken je gemakkelijk te maken, hebben we een handige filterfunctie. Zo komen er alleen relevante vacatures Commercieel Medewerker Buitendienst tevoorschijn. Dit bespaart je een hoop zoektijd. Schakel je liever de hulp van een professional in? Schroom niet en neem meteen contact met ons op. We staan je graag bij in je zoektocht!

Een nieuwe job als Buitendienst Medewerker

Als Buitendienst Medewerker ben jij dé verbindende factor tussen de klant en het bedrijf dat je vertegenwoordigt. Je bekleedt een rol als intermediair en bent het aanspreekpunt en gezicht namens de organisatie waarvoor je werkt. In deze functie ben je vaak zelfstandig op pad om op bezoek te gaan bij bestaande, nieuwe en potentiële klanten.

Welke skills heb jij nodig?

Als Commercieel Medewerker Buitendienst ben je perfect in staat om zelfstandig te werken. Daarom is discipline een must. Je bent commercieel aangelegd, waardoor je snel kansen in de markt ontdekt, koopsignalen herkent en hierop inspeelt. Verder ben je sociaal vaardig en makkelijk in de omgang met anderen.

Welk salaris mag je verwachten?

Het gemiddelde salaris van een Commercieel Medewerker Buitendienst bedraagt € 2460,- bruto per maand. Wanneer je aan de slag gaat in deze functie, mag je uitgaan van een minimaal bruto maandsalaris van € 2095,- en een maximaal salaris van € 4000,-. Het salaris dat een potentiële werkgever jou aanbiedt, is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan relevante werkervaring en opleidingsniveau.

Stel ons al je vragen

Heb je nog onbeantwoorde vragen over ons aanbod of een specifieke vacature? Laat het ons weten door te bellen, mailen of een WhatsApp-bericht te sturen. De WhatsApp-service is 24/7 bereikbaar. Onze professionals staan met enthousiasme voor je klaar bij het zetten van je volgende carrièrestap.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!