Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Noordoostpolder

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben jij commercieel ingesteld en in staat om de omzet én de klanttevredenheid bij je potentiële nieuwe werkgever in de Noordoostpolder te vergroten? Bekijk dan onderstaande vacatures voor Commercieel Medewerker Binnendienst in de Noordoostpolder.

Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst Noordoostpolder

Bekijk vacatures Commercieel Binnendienst Medewerker in andere plaatsen

Wil je de kans op een baan als Commercieel Binnendienst Medewerker of Verkoop Binnendienst Medewerker vergroten? Wellicht vind jij de ideale baan wanneer je je zoekgebied vergroot. Bekijk daarom ook onze Commercieel Binnendienst Medewerker vacatures in plaatsen in Flevoland en omstreken, zoals Lelystad, Dronten, Emmeloord, Urk, Almere, Zeewolde, Enkhuizen en Harderwijk

Solliciteer eenvoudig online

Heb je de ideale vacature voor Commercieel Binnendienst Medewerker of Verkoop Binnendienst Medewerker in de Noordoostpolder gevonden via onze website? Solliciteer dan direct door op de button ‘solliciteer nu’ bij de vacature te klikken. Laat met een sterke sollicitatiebrief weten welke vaardigheden jij in huis hebt én waarom ze jou echt zouden moeten aannemen voor de job. Voeg naast je motivatiebrief je CV toe en vul je naam en emailadres in. Nadat je je sollicitatie hebt verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hulp nodig? Schakel onze medewerkers in!

Wil je meer informatie over een bepaalde vacature of kom je ergens niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We helpen je graag bij de zoektocht naar een nieuwe baan. We zijn via WhatsApp 24/7 bereikbaar. Telefonisch contact opnemen of een mail sturen kan natuurlijk ook. Gebruik hier onderstaande buttons voor.

Wat doet een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Een Commercieel Medewerker Binnendienst heeft vaak een verkoopondersteunende rol binnen het bedrijf en is een echte duizendpoot. De Commercieel Medewerker Binnendienst of Verkoop Medewerker Binnendienst is vaak niet voor niets de schakel tussen de buitendienst, de klant en bijvoorbeeld de financiële afdeling.

In welke sector kan een Commercieel Medewerker Binnendienst werken?

In vrijwel alle sectoren kun je als Commercieel Medewerker Binnendienst aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende sectoren:

  • Handel, Groothandel en Detailhandel
  • Industrie en Productie
  • Marketing en Communicatie
  • Techniek en de Transport
  • Logistiek

De precieze invulling van de rol verschilt per sector en per bedrijf.

Welke taken voert een Commercieel Medewerker Binnendienst uit?

Er is een aantal taken die een Commercieel Medewerker Binnendienst vaak uitvoert, zoals:

  • Klantcontact + beheer CRM-systeem (monitoren en klantgegevens aanvullen)
  • Verschillende administratieve taken, zoals het uitwerken van offertes en het verwerken van de mail
  • Meedenken over verschillende processen in het bedrijf
  • Het verwerken van orders + voorraadbeheer
  • Het ondersteunen van de salesafdeling door verkoopgesprekken te voeren

Wat is het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Voor de rol als Commercieel Medewerker Binnendienst vragen bedrijven meestal naar een kandidaat met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Het salaris varieert tussen de € 1400,- en de € 3416,- bruto per maand.

Regelmatig nieuwe vacatures

Staat er momenteel geen interessante vacature voor je tussen? Houd onze website dan toch goed in de gaten, want we vullen het vacatureaanbod regelmatig aan.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over de rol als Commercieel Medewerker Binnendienst of over een van onze andere vacatures? Neem dan contact met ons op. We zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Het sturen van een WhatsAppbericht behoort ook tot de mogelijkheden.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!