Vacature Business Controller Noordoostpolder

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Ben je analytisch onderlegd, innovatief en op zoek naar een nieuwe baan als Business Controller? Bekijk dan vandaag nog alle openstaande vacatures. Wie weet start jij binnenkort bij een van onderstaande potentiële werkgevers!

Vacatures Business Controller Noordoostpolder

Vergroot je zoekgebied

Vind je momenteel niet de geschikte baan binnen het vacature-aanbod in de Noordoostpolder? Wellicht vind je jouw ideale baan in een andere stad! Bekijk ook de vacatures Business Controller in andere plaatsen: Lelystad, Almere, Enkhuizen, Zeewolde, Emmeloord, Urk, Harderwijk en Dronten.

Divers vacature-aanbod

We werken inmiddels samen met 1500+ werkgevers, hierdoor zetten we bijna iedere dag meerdere nieuwe vacatures online. Wanneer je echt op zoek bent naar een baan als Business Controller in de Noordoostpolder, raden we je aan de site in de gaten te houden. Wie weet staat de perfecte vacature morgen wel online! Heb je vragen over een van de vacatures of kom je ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wat doet een Business Controller?

Als Business Controller heb je vaak een adviserende rol binnen het bedrijf. Je geeft advies over strategische besluiten aan de directie en het management en geeft input over het optimaliseren van de organisatiestructuur. Het advies baseer je onder andere op de financiële cijfers van het bedrijf. Daarnaast houd je je bezig met de planning en control cyclus van onder andere financiële rapportages. Er bestaan ook andere specialismes binnen het Controller-vak. Zo ligt de focus van een Financiële Controller meer op financiële en boekhoudkundige zaken. Voor een Business Controller ligt de focus meer op consultancy en het identificeren van groeimogelijkheden.

In welke sector kan een Business Controller aan de slag?

Een Business Controller is vaak werkzaam op de finance & control afdeling van (grote) bedrijven. Daarnaast kan een Business Controller aan de slag bij banken, investeringsmaatschappijen of andere financiële instellingen.

Wat is het takenpakket van een Business Controller?

  • Het zijn van een aanspreekpunt voor (financiële) procesverbetering
  • Analyseren en initiëren van procesverbetering onder andere met betrekking tot planning en budgettering
  • Signaleren van trends en ontwikkelingen en het maken van voorspellingen en aanbevelingen
  • Strategische doelen opzetten en vertalen naar kritieke presentatie indicatoren
  • Ondersteunen en bewaken van budgetteringsprocessen
  • Opstellen van operationele en financiële rapportages

Wat is het salaris van een Business Controller?

De functie van Business Controller wordt meestal ingevuld door werknemers met een afgeronde wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy. Voor hbo’ers staan er ook regelmatig vacatures online. Het salaris varieert sterk per opleidingsniveau en het aantal jaar werkervaring. Gemiddeld verdien je tussen de € 3.200,- en de € 10.000,- bruto per maand.

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie of hulp nodig bij het vinden van een geschikte baan? Bel, mail of WhatsApp dan de consultants van Burger Support. We zijn 24/7 bereikbaar.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!