Vacature Boekhouder Urk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Klaar voor de volgende stap in je carrière of op zoek naar jouw eerste uitdaging als Boekhouder? Burger Support zet vacatures Boekhouder op Urk overzichtelijk voor jou neer, zodat jij makkelijk de gewenste carrièrestap kunt zetten.

Vacatures Boekhouder Urk

Ook vacatures Boekhouder in omliggende plaatsen

Ben je ook buiten Urk op zoek naar een baan als Boekhouder? Burger Support biedt vacatures van werkgevers aan die in omliggende plaatsen gevestigd zijn. Vind jouw baan in Almere, Harderwijk, Zeewolde, Lelystad, Emmeloord, Noordoostpolder, Enkhuizen of Dronten.

Specificeer je zoekopdracht met de filterfunctie

Zoek gericht en zet zo alleen de relevantste vacatures op een rij. Dit doe je met de handige filteroptie van Burger Support. Hiermee stel je bijvoorbeeld je zoekgebied, opleidingsniveau en dienstverband in. We bieden ook stagevacatures aan.

Wat je doet als Boekhouder

In je rol als Boekhouder houd je je bezig met het verwerken van financiën van de organisatie. Hieronder vallen onder andere belastingaangiftes, crediteurenbetalingen en debiteurenbeheer. Als Boekhouder werk je vaak samen met een accountant. Over het algemeen wordt voor de functie Boekhouder mbo- of hbo-niveau gevraagd.

Bij wat voor organisatie kun je aan de slag als Boekhouder?

Boekhouders zijn meestal werkzaam in kleine of middelgrote organisaties, maar het komt ook voor dat ze bij meerdere organisaties de boekhouding op zich nemen. De functie Boekhouder is van financieel administratieve aard en daarmee een algemene functie. Dit betekent dat je in iedere sector vacatures voor een Boekhouder aan kunt treffen.

Waar bestaat de functie van een Boekhouder uit?

Verschillende taken die je vaak aantreft in een vacature Boekhouder zijn:

  • Het boeken en verwerken van financiële gegevens
  • De jaarrekening van het bedrijf opstellen
  • Up-to-date blijven over sociale wetgeving
  • Administratie van crediteuren en debiteuren
  • Accountant ondersteunen
  • Btw-aangiften verzorgen
  • Correctheid van de financiële administratie controleren

Het salaris van een Boekhouder

Het startsalaris van een Boekhouder is € 1700,- bruto per maand en loopt, op basis verschillende factoren, op tot € 5000,- bruto per maand. Het gemiddelde bruto maandsalaris dat ertussen ligt is € 3250,-. Factoren die het salaris van een Boekhouder bepalen, zijn onder meer je werkervaring, opleidingsniveau en verantwoordelijkheden.

Vragen over een van de vacatures?

Heb je een interessante vacature Boekhouder gevonden, maar zit je nog met vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar. Bellen of mailen is uiteraard ook mogelijk.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!