Vacature Administrateur Harderwijk

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Toe aan een nieuwe uitdaging of wil je graag starten op de arbeidsmarkt als Administrateur? Bekijk dan al onze vacatures in HarderwijkGebruik de filteroptie om het gewenste type dienstverband te selecteren.  

Vacatures Administrateur Harderwijk

Is je zoekgebied groter?

Wanneer je zoekgebied groter is, kun ook een kijkje nemen bij alle openstaande vacatures in bijvoorbeeld: LelystadAlmereDrontenEmmeloordZeewoldeUrkNoordoostpolder en Enkhuizen. 

Mbo+-, hbo- en wo-niveau vacatures

We bieden regelmatig nieuwe vacatures aan voor de functie van Administrateur. We werken met veel bedrijven in en rondom Flevoland samen. Hierdoor vind je een veelzijdig vacature-aanbod met zowel mbo+-, hbo- en wo-niveau functies en vacatures met jouw gewenste type dienstverband.  

Wat doet een Administrateur? 

Een Administrateur houdt de (financiële) administratie bij van een organisatie. Een administrateur kan naast de financiële administratie bijvoorbeeld aan de slag met de personeelsadministratie, salarisadministratie, verzekeringen, liquiditeitsbeheer en rapportages.  

Als Administrateur kun je je specialiseren als: Salarisadministrateur, Projectadministrateur, (Financieel) Administratief Medewerker, Financieel Administrateur en Hoofd Administratie.  

In welke sector kun je werken? 

In zowel iedere profit als non-profit organisatie kan een Administrateur werkzaam zijn. Bij non-profit organisaties ligt de focus op het verwerken van de salarissen. Bij profit organisaties hangt de exacte invulling af van jouw werkgever. 

Wat staat er op het takenlijstje van een Administrateur? 

Er staan verschillende werkzaamheden op het takenlijstje van een Administrateur:  

  • Verantwoordelijk voor de boekhouding, waaronder inkomende en uitgaande facturen en de debiteuren- en crediteurenadministratie.  
  • Personeelsadministratie: verwerken van de gegevens van het personeel, ziektemeldingen en verlofaanvragen.  
  • Salarisadministratie: de salarisadministratie is een onderdeel van de personeelsadministratie. Je hebt te maken met bruto-netto-berekeningen, het nakijken van salarisstroken, aanpassingen doorvoeren en contact met het personeel.  
  • Verzekeringen: het afsluiten en beheren van verzekeringen, zoals verzekeringen voor brand, bedrijfsschade, inventaris en de bedrijfsaansprakelijkheid. 
  • Liquiditeitsbeheer: het beheren van de bank- en kastegoeden.  
  • Rapportage en correspondenties: het rapporteren van de stand van zaken aan de belanghebbende en de correspondentie met debiteuren en de Belastingdienst.  

Wat is het salaris? 

Het salaris hangt onder andere af van je opleidingsachtergrond, ervaring en de cao van het bedrijf. Het gemiddelde salaris van een Administrateur ligt tussen de € 1600,- en de € 4200,- bruto per maand. Zowel met een mbo-, hbo- als wo-opleiding kun je Administrateur worden. De taken en verantwoordelijkheden kunnen verschillen.  

24/7 bereikbaar 

Burger Support is voor alle werkzoekenden en (potentiële) werkgevers 24/7 bereikbaar. Zo helpen we je graag wanneer het jou uitkomt. Stel al je vragen gerust door te bellenmailen of een berichtje te sturen via WhatsApp 

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!