Vacature Accountmanager Binnendienst Emmeloord

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wil jij jouw sales en relatiebeheer skills inzetten bij je nieuwe potentiële werkgever in Emmeloord en jezelf verder ontwikkelen? Bekijk alle vacatures Accountmanager Binnendienst Emmeloord en solliciteer direct!

Vacatures Accountmanager Binnendienst Emmeloord

Werken in Flevoland

Werken in plaatsen of dorpen in Flevoland wordt steeds populairder. In de afgelopen jaren vestigden zich dan ook vele bedrijven in Flevoland. Niet alleen in Emmeloord zoeken we Accountmanagers Binnendienst, maar ook voor werkgevers in andere plaatsen, zoals: Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde, Harderwijk, Urk, Noordoostpolder en Enkhuizen.

Burger Support voor werkgevers en werkzoekenden

De consultants en HR-professionals van Burger Support staan klaar om werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te koppelen. We bieden dagelijks meerdere nieuwe vacatures aan in Emmeloord en omgeving met diverse soorten dienstverbanden. Omdat we iedereen goed van dienst willen zijn, zijn we 24/7 bereikbaar. Zo neem je contact met ons op wanneer het jou uitkomt.

Wat doet een Accountmanager Binnendienst?

Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met huidige klanten en zoek je vanuit kantoor (binnen) naar potentiële nieuwe klanten. Het benaderen van deze potentiële klanten doe je vaak telefonisch of via de mail. Het grootste verschil tussen een Accountmanager Binnendienst en een Allround Accountmanager of een Accountmanager Buitendienst is dat zij echt op pad gaan om nieuwe klanten binnen te halen. Bij veel bedrijven kun je doorgroeien naar Accountmanager Buitendienst, indien gewenst.   

Nog meer Binnendienst functies

Naast Accountmanager Binnendienst bestaan er nog andere Binnendienst functies, zoals Commercieel Binnendienst Medewerker.

In welke sector kan een Accountmanager Binnendienst werken?

Net als bij de reguliere Accountmanager is een Accountmanager Binnendienst vaak werkzaam bij commerciële bedrijven.

Wat zijn de werkzaamheden van een Accountmanager Binnendienst?

De werkzaamheden van een Accountmanager Binnendienst bestaan vooral uit:

  • Het onderhouden van contact met klanten en aftersales
  • Het op peil houden van je kennis
  • Het zoeken, benaderen en werven van nieuwe potentiële klanten (telefonisch)
  • De schakel zijn tussen de klant en je collega’s
  • Administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden en maken van voorstellen, offertes en afspraken

Wat is het salaris van een Accountmanager Binnendienst?

Met een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding kun je starten als Accountmanager Binnendienst. Door de grote verschillen in opleidingsniveau en ervaring varieert het salaris van

€ 1850,- tot € 4000,- bruto per maand.

Neem contact op met Burgers Support

Bij vragen over de vacatures of onze diensten neem je eenvoudig telefonisch, via de mail of via een bericht op WhatsApp contact met ons op. Ons team staat 24/7 voor je klaar.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!