Foto Teije

Teije Velds

HR adviseur

Als HR adviseur helpt Teije bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van een modern HR beleid waarmee je als werkgever onderscheidend bent op de arbeidsmarkt. Hij heeft ervaring bij grotere MKB bedrijven die zowel nationaal als internationaal georiënteerd zijn.

“Een modern beleid en aandacht voor het individu maken dat mensen prettig kunnen werken en zich ontwikkelen. ‘Less is more’, eenvoudig en moderne toepasbare HR tools ontwikkelen zijn altijd mijn uitgangspunt. Plannen maken en vooral ook doen, daar draait het om. Dit betaalt zich terug in meer werkplezier, minder verloop en verzuim en een beter employer brand.”

Een belangrijke drive voor Teije is dat werken en ondernemen leuk en een beetje ontspannen moeten blijven. Zijn basis is vertrouwen: goed werkgeverschap - in de juridische en sociale zin van het woord - en goed werknemerschap. Zowel bij succes als op momenten dat het een keer tegenzit.

Buiten het werk is sport en ontspanning belangrijk voor hem. Hardlopen en survivalrunning bieden altijd weer een uitdaging, maar ook met een goed boek kun je hem blij maken.

E-mail: teije@burgersupport.nl
Telefoon: (0320) 23 29 23
Aanwezig: wisselend aanwezig

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!