Horizon Flevoland

Regionale ontwikkelingsmaatschappij

Ruimte voor ondernemen in Flevoland

Vacatures voor hbo+ en wo niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Horizon zoekt vier nieuwe collega’s om voor de Circulaire Economie, de High Tech en Clean Tech maakindustrie hét verschil te maken in Flevoland.

Jouw missie bij Horizon is bijdragen aan duurzame economische groei. Bijvoorbeeld door grondstoffen te recyclen, door innovatie in de maakindustrie te bevorderen of door productieprocessen te verduurzamen. Daarmee zet jij als projectmanager belangrijke stappen op weg naar een betere toekomst. Dat doe je samen met collega’s die bedrijven helpen met internationaliseren en investeren. Gezamenlijk staan we voor groei duurzame groei en een goed ondernemingsklimaat. Kom jij hét verschil maken in Flevoland?

Horizon Flevoland

Waar ligt jouw talent?

Jij bent, wat wij noemen, een transitieversneller. Je helpt mee om bedrijven slim en snel over te laten stappen naar een nieuw verdienmodel, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Dit doe je door met ondernemers in gesprek te gaan en passende oplossingen aan te bieden om innovatiever te produceren. Deskundig en bevlogen ontwikkel je projecten voor en met ondernemers met structureel effect. Deze projecten zorgen weer voor nieuwe verdienmodellen in de regio. Daarmee dragen we samen bij aan de grote maatschappelijke transities op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. Wij hebben binnen Team Business Development de ambities om onze klanten meer te ondersteunen op vier vakgebieden en zoeken voor elk onderdeel een specialist.

Circulaire economie
 • BurgerSupport logo
  Circulaire economie (groen): we recyclen en upcyclen reststoffen uit de landbouw en de voedselindustrie tot waardevolle nieuwe producten.
 • BurgerSupport logo
  Circulaire economie (grijs): we recyclen en upcyclen reststoffen uit de industrie tot waardevolle nieuwe producten.
Smart industry
 • BurgerSupport logo
  High tech systems and materials (HTSM): we helpen klanten in de maakindustrie om slimmer te produceren. Robotica en digitalisering zijn belangrijke uitdagingen voor voedselverwerkende industrie.
 • BurgerSupport logo
  Clean tech: we zoomen in op productieprocessen en willen die verduurzamen. Bijvoorbeeld door innovaties toe te passen waardoor bedrijven minder energie hoeven te gebruiken.

Vacatures

Werkzaamheden

Welk vakgebied het beste past bij jouw kennis, opleiding, ervaring, talenten en interesses bepaal je zelf. Deze 5 dingen doe je wekelijks als projectmanager, ongeacht je vakgebied:

 • Je bezoekt ondernemers met innovatieve ideeën, je helpt ze met hun vragen, je daagt ze uit en je verbindt ze aan elkaar. Nu even online, straks weer op locatie.

 • Je ontwikkelt businesscases en nieuwe programma’s, waarmee je bedrijven verder helpt in de wereld van innovatie en verduurzaming.

 • Je informeert beleidsmakers over trends en behoeftes bij ondernemers en probeert hiermee op langere termijn de juiste voorwaarden en te creëren voor een goed ondernemingsklimaat.

 • Je houdt je ogen en oren open voor commerciële kansen en koppelt bedrijven aan collega’s en partners die ze verder kunnen helpen in hun groeiambities, bijvoorbeeld door te investeren en te exporteren. Samen kunnen we immers meer bereiken dan alleen!

 • Je beoordeelt subsidieaanvragen van bedrijven in jouw vakgebied en hebt hierover nauw overleg met ondernemers.

Collega aan het woord

"Mijn werkdag is nooit hetzelfde, normaal gesproken ben ik 70% van mijn tijd buiten kantoor. Bij ondernemers, kennisinstellingen of collega organisaties. Veel bellen, face to face gesprekken en op dit moment online meetings.

Tijdens mijn werkdag draait het voornamelijk om het succes van de ondernemer; zijn of haar business, idee, nieuw verdienmodel, innovatie, samenwerkingen, netwerk en kennis vergaren."

foto horizon collega (2)

Werken bij

Horizon strijdt voor de verduurzaming van Flevoland. Wij helpen ondernemers innoveren, groeien en grenzen verleggen. Van niets iets maken. Slimmere oplossingen bedenken. Bijvoorbeeld door de hitte van datacenters te gebruiken om bedrijven te verwarmen. Of de ontwikkeling van onkruidrobots te financieren, zodat er minder pesticiden op landbouwgrond worden gebruikt. We willen pionieren, onze dromen najagen en boven onszelf uitstijgen. We zijn een ontwikkelingsmaatschappij met grote ambities. We realiseren ze door het bevorderen van innovatie bij het mkb, internationalisatie en het financieren van groeiplannen van bedrijven vanuit onze eigen fondsen.

Dat we enthousiast zijn, lees je hierboven al. 30 betrokken collega’s van allerlei leeftijden en achtergronden, dragen met passie en betrokkenheid bij aan een duurzame economie. Nu werken we voornamelijk vanuit huis. Normaliter ontmoeten we elkaar in een modern kantoor met een wekelijkse gezamenlijke lunch, met altijd vers fruit en goede koffie. We helpen elkaar, hebben vertrouwen in elkaar en we mogen fouten maken. Als jij onze missie deelt, dan weten we zeker dat we goed bij elkaar passen.

youtube-video-thumbnail
Talitha Kroes

Interessante baan?

Hebben we nog steeds je aandacht en wil je samen met ons onderzoeken of dit jouw nieuwe uitdaging wordt? Dan zie ik jouw sollicitatie graag op een van de bovenstaande vacatures in het vacatureoverzicht. 

Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), specifieke testen of een uitgebreid assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure .

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!