ASF Fischer

Partner in fasteners

Verbindend | Authentiek | Solide | Trouw

Meer dan 75 jaar ervaring in kwaliteit!                                                                                   

A.S.F. FISCHER BV is een grootschalige importeur, groothandel en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen en aanverwante producten.

youtube-video-thumbnail
ASF

Werken bij A.S.F. FISCHER BV? 

Zoek jij een uitdagende baan bij een internationaal werkende groothandel waarbij je je kunt ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt? Een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een bedrijf met een prettige werksfeer? Dat komt goed uit!

Wij zijn namelijk regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met een professionele instelling en die de wil hebben om succesvol te zijn. Denk je in kansen en uitdagingen en heb je affiniteit met onze producten dan zijn wij de passende partner voor jou.

Vacatures

Staat jouw ideale functie er niet tussen maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden die A.S.F. Fischer jou te bieden heeft? Stuur een open sollicitatie! Wij denken graag met je mee.

Jamie

Interessante baan?

Hebben we nog steeds je aandacht en wil je samen met ons onderzoeken of dit jouw nieuwe uitdaging wordt? Dan zie ik jouw sollicitatie graag op een van de bovenstaande vacatures in het vacatureoverzicht. 

Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), specifieke testen of een uitgebreid assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure .

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!