Talent kent talent

Burger Support heeft sinds haar oprichting al meer dan 500 werkzoekenden geholpen aan een nieuwe carrièrestap. In toenemende mate zijn wij werkzoekenden gaan bemiddelen die via bekenden, vrienden en kennissen bij ons terecht zijn gekomen. Uiteraard vatten wij dit op als een groot compliment en waarderen deze `mond-tot-mond´ reclame ten zeerste!

Wij willen deze 'mond-tot-mond' reclame dan ook belonen en zoeken ambassadeurs voor Burger Support. Als ambassadeur ben je goed op de hoogte van de dienstverlening van Burger Support en kan hierdoor ons op de juiste manier presenteren. Tevens fungeer je als ambassadeur óók als eerste referent van de door jouw aangeleverde kandidaat.

Via LinkedIn, Facebook en Twitter maakt Burger Support haar nieuwste vacatures bekend. Je kunt binnen jouw netwerk kijken of er bekenden zijn die op één van deze vacatures aansluiten of interesse hebben in een vrijblijvend carrièregesprek. Op het moment dat je als ambassadeur een geschikte kandidaat in je netwerk aantreft, kun je contact opnemen met Burger Support of desbetreffende persoon zelf contact op laten nemen. Zodra deze persoon via Burger Support een nieuwe carrièrestap heeft kunnen zetten en door zijn/haar proeftijd is gekomen, ontvang je als ambassadeur een cadeaubon naar keuze ter waarde van € 100,-.

Flyers

Ter ondersteuning van deze netwerkactiviteiten ontvang je als ambassadeur een aantal Burger Support flyers met jouw naam erop. Zodra Burger Support een kandidaat binnen krijgt met jouw flyer, zorgen wij ervoor dat je hiervan op de hoogte gebracht wordt.

Wil je ambassadeur van Burger Support worden en (meer) flyers ontvangen met jouw naam erop, horen wij dat graag!

actievoorwaarden

  • De beloning is van kracht als de kandidaat ten tijde van introductie nog niet bekend is bij Burger Support.
  • De beloning is van kracht nadat de kandidaat via Burger Support aangenomen wordt voor minimaal een half jaar en door zijn/ haar proeftijd heen is.
  • Er kan gekozen worden uit een cadeaubon van Intratuin, VVV Irischeque, boekenbon of Theater & Concertbon ter waarde van € 100,-.

Met veel belangstelling kijken wij uit naar jouw “Support”!

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!