logo Alfen

Power to Adapt | Het elektriciteitsnetwerk van de toekomst

MVO | De visie van Alfen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft altijd al aan de basis gestaan van het beleid. Al vele jaren streven zij ernaar om de balans te vinden en te houden tussen de commerciële of economische motieven en de mensen en het milieu.

Het is de missie van Alfen om toonaangevend en vernieuwend te zijn met projecten, producten en diensten voor de distributie van elektrische energie in Nederland en een aantal omringende landen. Alfen werkt hierbij vanuit een sterke elektrotechnische basis en als producent van transformatorstations, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

Er wordt continu gezocht naar de balans tussen economische vooruitgang, persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en de belasting van het milieu.

Sinds haar oprichting staan bij Alfen de medewerkers centraal; zij vertegenwoordigen onze competenties en maken dagelijks het verschil. Daarom wordt veel tijd en energie gestoken in het verder opleiden van de medewerkers en hebben we een volwaardige en hoogwaardige eigen bedrijfsschool. Daarnaast ervaren de medewerkers een steeds grotere verantwoordelijkheid voor het milieu en de aarde. Hun motivatie en het gezamenlijk werken aan het bewustwordingsproces vormen de noodzakelijke elementen om als bedrijf op dit gebied succesvol te blijven.

 

Vacatures:

Employees Alfen werken als monteur Transformatorstations
Alfen SupplyChain Logisiek

Over Alfen

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

De transformatorstations van Alfen voorzien miljoenen huishoudens en bedrijven van energie en met de laadpalen worden dagelijks vele duizenden elektrische auto’s opgeladen. Het energieopslagsysteem van Alfen wordt toegepast voor onder andere load balancing, energiehandel, frequentieregeling en het realiseren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie.

Naast de transformatorstations legt Alfen complete elektriciteitsnetwerken aan bij klanten in de glastuinbouw en in de industriële sector. Alfen wordt als koploper in de energiedistributie veelvuldig gevraagd voor duurzame projecten als energieopslag en aansluiting van zonneparken en windmolens. Hiermee is Alfen al 80 jaar een vakkundig specialist op het gebied van het transformeren en verdelen van midden- en hoogspanning.

×

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Chat met ons!